Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Με πάθος και όνειρα - 17 – 23 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για το ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Με πάθος και όνειρα – 17 – 23 Δεκεμβρίου

Από την Λίλιαν Σίμου

Η τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, είναι η εβδομάδα που μας οδηγεί σταδιακά σε ύφεση των φαινομένων που μας απασχόλησαν έντονα ως τις αρχές του μηνός.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, οδηγεί σταθερά την πορεία των συναισθημάτων μας δίχως σημαντικά εμπόδια. Το πάθος όμως μπορεί να μας μεταμορφώσει αν το χειριστούμε με τον σωστό τρόπο, κι όχι να μας βαλτώσει.

Ας απολαύσουμε βαθιά, σιωπηλά, την ικανοποίηση από ό,τι μας αγγίζει στην ψυχή.

Ας βιώσουμε με πάθος τη ζωή για ένα στόχο, όραμα, αγαπημένο, γιατί απλά… ζούμε τα όμορφα που υπάρχουν στη ζωή μας, πολύτιμα και ξεχωριστά, καθώς δίνουν νόημα, αναζωογόνηση και δύναμη για μία νέα αρχή Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.

Αυτή την εβδομάδα όμως, σχηματίζει την καλύτερη όψη της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Το πάθος του Σκορπιού, εναρμονίζεται με το ρομαντικό στοιχείο των Ιχθύων.

Λίγο πριν μας αγγίξει η «μαγεία των Χριστουγέννων», έχουμε πιο ήπια διάθεση και συναισθήματα… Θα μπορούσαμε να στραφούμε περισσότερο προς τις βαθύτερες ανάγκες και τις βαθύτερες συγκινήσεις…

Είναι αυτό που έλεγε η αλεπού στον μικρό πρίγκιπα του Σαιντ-Εξυπερύ «Μόνο με την καρδιά βλέπεις καθαρά, την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια…»

Οι ημέρες που ακολουθούν προκαλούν συναισθήματα, αφού έχουμε την σύνδεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης, προκειμένου να καταλάβουμε τις καταστάσεις μέσα από δονήσεις εσωτερικές.

Προβάλλεται η πραγματικότητα ως έμπνευση. Γι’ αυτό και συνδέεται με την Τέχνη. Είναι η δόνηση μέσω του ήχου και των χρωμάτων, μέσω της μουσικής και της εικόνας. Αλλά και η τάση φυγής μας από, ό,τι μας έχει κουράσει. Είτε μέσω της διαίσθησης και διαλογισμού, είτε μέσω της εικόνας και της μουσικής, μπορούμε να βρούμε την συναισθηματική μας ισορροπία.

Οι σχέσεις αναθερμαίνονται, η Αγάπη γίνεται σημαντική και μας μεταμορφώνει.

Ίσως βιώσουμε όμορφες στιγμές ή αναζητήσουμε την προσέγγιση μέσω του πάθους. Η εκπλήρωση πόθων θα γίνει κινητήριος δύναμη των ημερών…

Καθώς οδηγούμαστε στα Χριστούγεννα η Αγάπη μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε και να αλλάξουμε ριζικά ό,τι έχει πεθάνει, φέρνοντας πλήρη αναζωογόνηση στην ψυχή και στην καρδιά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Δύσκολη θέση του συνδυασμού για ένα εκφραστικό ζώδιο σαν το δικό σας. Ωστόσο, είστε άνθρωποι του πάθους και αυτές τις μέρες, το πάθος αναδύεται με τον ρομαντισμό ταυτόχρονα. Άλλοτε θα είστε μαχητικοί, άλλοτε ονειροπόλοι και θα είναι ευχάριστο να ζήσετε περισσότερο εσωτερικά τις σχέσεις σας. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε θολές ιδέες, ή σκέψεις, όπως και βιαστικές αποφάσεις για ό,τι είναι κρυφό. Αν όμως έχετε μία κρυφή σχέση, θα νιώσετε όμορφα στην μυστική αυτή γοητεία…

Θα σκεφθείτε θέματα πεποιθήσεων και πίστης, οραματισμών και εσωτερικής αναζήτησης. Μπορεί να ασχοληθείτε με πνευματικές πηγές και πνευματικούς δρόμους. Θα ήταν καλό να έχετε και ενδιαφέρον για όσους είναι ταλαιπωρημένοι, αδύναμοι, μόνοι.

Ταύρος

Φιλίες και στόχοι έχουν να σας προσφέρουν ιδανικά και να σας κάνουν να ξεπεράσετε την δέσμευση της ύλης, προς χάρη μίας πιο λεπτοφυούς ικανοποίησης. Ωστόσο, οι ομάδες που επιλέγετε θέλουν μεγάλη προσοχή, καθώς δεν έχουν πάντα καθαρούς στόχους και σκοπούς. Αυτή την εποχή όμως, το ένστικτο σας οδηγεί σωστά και θα πρέπει να αφεθείτε στην ρομαντική αίσθηση των ημερών με το ταίρι σας, ή να αναζητήσετε ένα ταίρι.

Θα είστε περισσότερο προσεκτικοί επίσης με τους φίλους και θα ακολουθείτε με χαρά τις συμβουλές τους. Θα έχουν την τάση να σας στηρίζουν με επιμονή. Φίλοι μπορεί να σας ανοίξουν πνευματικούς δρόμους, και να σας κάνουν να νιώσετε πληρότητα.

Δίδυμοι

Προκλήσεις στην καριέρα σας. Στην κοινωνική σας εικόνα μπορείτε να προβάλλετε μία εικόνα αρκετά ελκυστική αλλά θα προκαλείτε και ένα παρασκήνιο σε βάρος σας, γι’ αυτό στα πρακτικά θέματα ας είστε επιφυλακτικοί. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις. Ίσως σας ενδιαφέρει να ακολουθήσετε ένα όραμα ή να επισημοποιήσετε μία σχέση. Η καθημερινότητά σας γίνεται δημιουργική, ενδιαφέρουσα και ασκείτε γοητεία χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Στις επιλογές για καριέρα, θα ήταν καλό να επιμείνετε σε σαφείς συμφωνίες και αποφάσεις. Δώστε βάση στην ευελιξία και την έμπνευση, για να διατηρήσετε την θέση σας ή να προωθήσετε το όνομά σας στον κοινωνικό σας χώρο.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;