Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στον Τοξότη - Ναι στο όνειρο, όχι στην αφέλεια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου!

Καρκίνος

+Αγωνίες και ανησυχίες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και μάλιστα είστε σε εγρήγορση για να τις αντιμετωπίσετε. Οι υποχρεώσεις όμως δίνουν μία διέξοδο και δεν αποκλείεται να αναπτύξετε ένα νέο σχέδιο για να τις ρυθμίσετε. Μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας, γίνεται σταθμός και σας βοηθά να προχωρήσετε περισσότερο αισιόδοξα. Νέες πληροφορίες έρχονται για το έργο σας και νέοι ορίζοντες ή νέες προτάσεις σας δίνουν χαρά. Αλλά οι παράγοντες δεν είναι σταθεροί ακόμη.

-Δυσαρέσκεια από ένα συνεργάτη ή έναν άνθρωπο με τον οποίο έχετε επαγγελματική επαφή, προκύπτουν και μπορεί να απογοητευθείτε. Θα ήταν προτιμότερο να είστε επιφυλακτικοί και να φυλάτε τα νώτα σας. Ενδέχεται να σας φανεί ομιχλώδης απόμακρη η συμπεριφορά του, και να προκύψουν αμφιβολίες ή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση στα σχέδια της εργασίας σας. Σε μία συνεργασία, διακόπτεται απότομα η ροή.

Λέων

+Θα αισθανθείτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και θα επιδιώξετε να βρείτε τον χρόνο για διασκέδαση και ευχάριστες εξόδους, με μουσική, ποτό, χαλαρές δραστηριότητες. Μπορεί μάλιστα να αμελήσετε το ταίρι σας και να φλερτάρετε με όσους σας περιβάλλουν. Πολλές κοινωνικές γνωριμίες προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν είστε μόνοι, αυτή την περίοδο δεν θα επιδιώξετε μία μόνιμη σχέση, αλλά θα έχετε γνωριμίες που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές.

– Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας άδικα. Επενδύετε πολύ και με ενθουσιασμό σε όσους αγαπάτε. Θα υπάρξει πιθανότατα μία απομυθοποίηση. Οι αισθηματικές επιδιώξεις δημιουργούν μία παροδική δυσφορία ή πικρία, ίσως όμως με τον τρόπο αυτό αναδείξετε ένα κρυφό σας ταλέντο. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.

Παρθένος

+Πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές σας απασχολούν και επιδίδεστε με ενδιαφέρον, αλλά δεν εξελίσσεστε όπως υπολογίζατε. Στις κοινωνικές συναναστροφές, είστε αγαπητοί, δυσκολεύεστε όμως να είστε συνεπείς. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διοργανώνοντας συγκεντρώσεις στο σπίτι. Επίσης, θα έρθει στον ερωτικό τομέα μία πρόταση, που θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται να σκεφθείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

-Ενδέχεται οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα και να αισθανθούν παραμελημένα. Έναν συγγενής θα σας επιβαρύνει και πρέπει να θέσετε τα όριά σας, προκειμένου να μην διαταράξετε την προσωπική σας γαλήνη. Η ανάγκη να ταξιδέψετε νοερά ή πραγματικά, για λίγο, μακριά, μπορεί να σας κάνει ονειροπόλους ή αφηρημένους αυτή την εποχή.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;