Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στον Τοξότη - Ναι στο όνειρο, όχι στην αφέλεια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ναι στο όνειρο, όχι στην αφέλεια

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται λίγο πριν το τέλος του Δεκεμβρίου, σχηματίστηκε την 7η του μηνός στις 9.20πμ. Πάντα μία νέα Σελήνη δίνει ελπίδα και μοιάζει ως εικόνα φωτεινή, λαμπερή, αισιόδοξη…Αυτή τη φορά, είναι με έντονες ονειρικές πινελιές και φλογερούς τόνους ταυτόχρονα.

Θεωρώ, όπως ήδη έχω αναφέρει στο παρελθόν, πως το φεγγάρι στον Τοξότη, προσδίδει ευεξία, χαρά και ψυχική ανάταση. Υπάρχει μία έκδηλη αισιοδοξία, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο, αυτή την φορά, χρειάζεται προσεκτική προσέγγιση στις λεπτομέρειες της νέας φάσης της Σελήνης, αφού ο Ποσειδώνας με τον Άρη στους Ιχθείς, τετραγωνίζουν τον Ήλιο και τη Σελήνη και μπορεί να έχουμε μία υποκειμενική ή πολύ ονειρική οπτική στα γεγονότα που ακολουθούν.

Ας δούμε τις λεπτομέρειες…

Η Νέα Σελήνη είναι φωτεινή στο ζώδιο που σχηματίζεται, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην αντιληφθούμε ένα πρόβλημα προσωπικό, είτε οικογενειακό που υποβόσκει αυτή την εποχή και προκαλεί αβεβαιότητα και μία πλαστή εικόνα της προοπτικής των ημερών.

Επηρεασμένοι από προσωπικές αδυναμίες, ας θωρακιστούμε απέναντι σε ιδιοτελείς ή σε εκείνους που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα συναισθηματικά μας κενά.

Περισσότερο ευάλωτοι θα είμαστε προς εκείνους που αισθανόμαστε συμπόνια, λύπη, έρωτα, ή προς εκείνους που φαίνονται αδύναμοι και ταλαιπωρημένοι.

Η «εικόνα» που παρουσιάζουν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν, δεν είναι σαφής και πρέπει να αποφύγουμε την εξιδανίκευση.

Οι προσδοκίες μας στέφονται από ουτοπικές πινελιές και δεν μπορούμε εύκολα να έχουμε την σαφή εικόνα των στόχων.

Ο Άρης στους Ιχθείς είναι η απεικόνιση της δράσης μας σε ένα πέλαγος επιθυμιών, χωρίς πυξίδα! Μοιάζει κάποιες φορές να είμαστε σε μία φυγή εκτός πραγματικότητας.

Η ευμετάβλητη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορεί να μας δώσει την αίσθηση μίας πλαστής πραγματικότητας, μίας ουτοπίας, μίας ανέφικτης προοπτικής.

Ευεπηρέαστοι, δύσκολα θα έχουμε την αίσθηση της ολότητας, και ενδέχεται να μας παρασύρει μία εξιδανικευμένη εικόνα, ένας άνθρωπος που κινείται υπόγεια, ή μία ιδέα που δεν μας αντιπροσωπεύει. Κινήσεις δόλιες, παραπλανητικές, μας προκαλούν σύγχυση.

Ο Ερμής την ημέρα της Νέας Σελήνης ήταν σε στάση, με προοπτική να στραφεί σε ορθή κίνηση μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης φοράς.

Η συμβουλή που θα παρέχει, είναι να είμαστε υπομονετικοί, να εμβαθύνουμε σε ιδέες, προτάσεις, σχεδιασμούς και να παίρνουμε απόφαση μετά από αρκετή περίσκεψη. Να είμαστε επιφυλακτικοί (στον Σκορπιό ο Ερμής) και να μην εμπιστευόμαστε στην πρώτη εικόνα, κυρίως όταν μοιάζει πολύ ωραία και ονειρική!

Εξ άλλου, ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στον Αιγόκερω με τον Κρόνο σε σύνοδο. Αυτό σημαίνει πως οφείλουμε να δώσουμε χρόνο, να αντιδράσουμε με σύνεση, να κάνουμε μακροχρόνια σχέδια και να βασιστούμε στην εμπειρία μας ή στην εμπειρία εκείνων που μπορούν να μας καθοδηγήσουν σωστά.

Στην αναζήτηση των πρακτικών επιδιώξεων, ας αποφύγουμε τον ενθουσιασμό και ας περιορίσουμε τους οραματισμούς μας. Ενδέχεται να αισθανθούμε προδοσία και απογοήτευση, ας ακολουθήσουμε αβέβαια μονοπάτια, αν εμπιστευθούμε υποσχέσεις δίχως βάση και αντίκρισμα.

Ο νέος κύκλος της Σελήνης που κλείνει και ένα ολόκληρο έτος, το 2018, μας θέτει την πρόκληση και άσκηση ψυχής: ΝΑΙ στους νέους ορίζοντες, ΟΧΙ στην πλάνη και στην αφέλεια!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

+ Σχεδιάζετε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα τους στόχους που αφορούν είτε σπουδές, είτε τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα έρθουν σε ισορροπία, μέσα από προσεκτικές κινήσεις ή διαπραγματεύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις, αφού δοθούν κάποιες εξηγήσεις στα σημεία που διαφωνείτε. Μετά από κάποιες συζητήσεις, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, αναζωπυρώνοντας το πάθος και δημιουργώντας καλές προοπτικές για το μέλλον.

-Μία νομική υπόθεση δεν ευνοείται αυτή την εποχή και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ίσως έναν ειδικό για δεύτερη φορά. Μία πλάνη δικαστική μπορεί να περιπλέξει το θέμα σας. Δυσκολία σε σπουδές ή συγκέντρωση. Αποφύγετε τις συναισθηματικές πιέσεις από το οικείο περιβάλλον. Και μην αμελείτε τις ανάγκες σας προς χάρη των κοινωνικών υποχρεώσεων.

Ταύρος

+ Ενδιαφέρον παρουσιάζει μία σχέση, αν διατηρήσετε την χαρά και την θετική διάθεση. Χρειάζεστε την αισιοδοξία και το ταίρι σας είναι σε θέση να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, ανέμελες. Για σας, είναι μια περίοδος που φέρνει ευθύνες και ίσως υπερβάλλετε ή φανείτε κτητικοί. Θα ήταν σημαντικό να αφήσετε κατά μέρος τις αγωνίες και να ζήσετε τα θετικά που σας προσφέρει αυτή η ένωση. Ζήστε το «σήμερα» και επιδιώξτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλο στιγμές ευχάριστες . Μία ευαίσθητη και τρυφερή γνωριμία θα σας κάνει να οραματιστείτε ένα νέο ερωτικό δρόμο, αλλά μην επενδύετε πολλά αμέσως.

-Μην υπερβάλλετε σε έξοδα ή επενδύσεις με μεγάλη αισιοδοξία. Η υγεία μπορεί να είναι ευάλωτη, από αμέλεια, άστατο πρόγραμμα. Ένας στόχος είναι ιδιαίτερα ωραιοποιημένος αυτή την περίοδο και θα σας απογοητεύσει.

Δίδυμοι

+Σκέψεις πολλές σας απασχολούν, σχετικά με μία συνεργασία. Απαιτείτε να εισακουστεί η δική σας άποψη και είναι πολύ πιθανόν να φανείτε πιεστικοί στους συνεργάτες. Αυτό ίσως προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας περιόδου, κατά την οποία είχατε αναλάβει αρκετές δεσμεύσεις. Η αισιοδοξία και η χαρά που εισπράττετε από το ταίρι σας, είναι βασικός παράγοντας για να αισθανθείτε μία ανακούφιση. Ξεκινήστε ένα νέο σχέδιο και τολμήστε να είστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι. Στην προσωπική σας ζωή, μία έκπληξη δημιουργεί τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, αν δεν έχει γερά θεμέλια.

-Αν έχετε δάνεια ή χρέη, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε μεθοδικοί για να έρθει μία εξισορρόπηση. Μία ισορροπημένη και μεθοδική διαχείριση, είναι μονόδρομος στα οικονομικά σας. Θα ήταν καλό να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, γι’ αυτό οι συνεργασίες πρέπει να γίνονται με επιφύλαξη.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;