Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 3-9 Δεκεμβρίου - Ταξίδι στη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για το ζώδιό σου;

Καρκίνος

Αν και το κλίμα ήταν αρκετά δύσκολο τελευταία, για σας υπάρχει η ευκαιρία να είστε ζεστοί και ερωτικοί με το ταίρι σας. Αν αυτό δεν περιορίζεται από παράγοντες του ατομικού σας ωροσκοπίου, πρέπει να βιώσετε μία συναρπαστική περίοδο. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας παραμένουν σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας και μάλιστα προσθέτουν ρομαντικές πινελιές. Ίσως χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις σοβαρές για τη σχέση σας, αλλά ας το κάνετε μετά την 7η του μηνός. Απολαύστε τις προσωπικές σας στιγμές, με το ταίρι που σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί, ερωτικοί και αναπτύσσει τις συγκινήσεις στη ζωή σας. Αν το ταίρι σας έχει κουράσει, ίσως πρέπει να βρείτε μία ποικιλία ενδιαφερόντων που θα χαλαρώσουν την καθημερινότητά σας. Ίσως ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπι με τον/την σύντροφό σας, για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Το να συχνάζετε σε χώρους που προσφέρουν χαρά, μικρές απολαύσεις και μία αίσθηση ελευθερίας, δεν είναι αρνητικό. Μπορεί να απεύχεστε τις μεγάλες ανατροπές, αλλά δίνοντας ένα τόνο χαράς στις συνήθειές σας και επιδιώκοντας επικοινωνία με άτομα διαφορετικά, θα αντλήσετε νέες ιδέες και ίσως δείτε τις υποχρεώσεις σας με πιο ευχάριστη οπτική.

Λέων

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, προκαλούν έντονα ρομαντικά συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα και αβεβαιότητα. Η ανασφάλεια σε πρακτικά θέματα, είναι ακόμη ένας λόγος που καθυστέρησε η πρόοδος που περιμένετε. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε εκεί προσωπικούς πλανήτες, τότε η ανάγκη για μία ελεύθερη και άνετη επιλογή, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Θα θελήσετε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες και διαφορετικούς ανθρώπους, κυρίως ξένους ή με ξένη νοοτροπία προς αυτή που έχετε συνηθίσει. Θα τολμήσετε να αποδεχτείτε αξίες που διαφέρουν από την νοοτροπία σας, ή τις έως τώρα συνήθειές σας. Θα ήταν καλό για σας, να νιώσετε ανακουφισμένοι από πολλές σκοτεινές ή πικρές σκέψεις, άνθρωποι που δηλητηριάζουν την χαρά σας φεύγουν από τη ζωή σας ή εσείς αποφεύγετε πλέον αυτά τα άτομα. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευθείτε ή να συναντήσετε ανθρώπους που θα βρείτε αξιαγάπητους και θα σας προσφέρουν στιγμές χαράς, διασκέδασης και λίγης ανεμελιάς. Ωστόσο, με βάση τις εμπειρίες του χθες, θα είναι δύσκολο να τους εμπιστευθείτε αρχικά.

Παρθένος

Η περίοδος που βιώνετε με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα φέρει μνήμες απομυθοποίησης, θλίψης και προβληματισμό. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν περιείχε ευνοϊκές και σοβαρές προτάσεις για το μέλλον. Η πρόκληση ίσως ήταν περισσότερο η αναζήτηση νέου μοντέλου ζωής, είτε σαν προγραμματισμός, είτε σαν συναισθηματική κάλυψη. Καθώς όμως δεν μπορείτε να παραμένετε σταθερά στο ίδιο σημείο, αλλά είστε ανήσυχοι και αρκετά αγχώδεις, η επιθυμία για μία αλλαγή βρίσκει επιτέλους την κατάλληλη ώρα για να εκπληρωθεί. Και πώς θα γίνει αυτό; Μα είναι αρκετά εύκολο για σας. Η αναστάτωση σε σχέση με τις συνεργασίες σας, περιορίζει αισθητά την επιθυμία στο να παραμείνετε στα «γνωστά δεδομένα». Θέλετε νέους ορίζοντες που θα σας παρέχουν ευκαιρίες και λύσεις. Με τον Ουρανό στον τομέα των οικονομικών, το άγχος εντείνεται αρχικά, γιατί δεν θέλετε να χάσετε από τον έλεγχο, είτε τα υλικά σας αγαθά, είτε τις ιδέες και τους στόχους. Όμως Άρης σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, σας δίνει την ευκαιρία να ονειρευτείτε ξανά, νέες προοπτικές και σας βοηθά να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο με υπομονή, για το κίνητρο δημιουργικότητας και ιδέες που διευρύνουν τον ορίζοντά σας. Αφήστε κατά μέρος το άγχος και τολμήστε μετά το τέλος της εβδομάδας, αν οι προτάσεις που σας παρέχονται, είναι αυτό που οραματιστήκατε!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;