Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στους Διδύμους με αιχμές και ονειρικές αναζητήσεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά!

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σας βοηθά να σκεφθείτε τις βαθύτερες ανάγκες σας και φωτίζει πτυχές που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους, αλλά και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Ίσως μία μερική απόσυρση και μία εσωτερική συζήτηση, να είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή.

Κάποιες ονειρικές προοπτικές ή διεκδικήσεις όμως, δεν βρίσκουν εύκολα τον στόχο και την επίτευξη. Ας είστε επιφυλακτικοί.

Δύσκολες φαίνονται οι κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις, καθώς αναλαμβάνουν όλοι τις ευθύνες για θέματα που εξελίχθηκαν στο παρελθόν. Ό,τι δεν φέρνει ισορροπία, ισοτιμία, αρμονία, διαλύεται. Πιθανόν χρειάζεται μία αλλαγή από τη βάση των σχέσεων. Στο οικογενειακό περιβάλλον, προσπαθήστε να εκφραστείτε με ευαισθησία και αποφύγετε να είστε εριστικοί.

Με τον Δία και τον Ήλιο στον Τοξότη, , ίσως δείτε τη ζωτικότητά σας να γίνεται πιο δυνατή, αλλά προσέχετε το φαγητό και το ποτό, ή γενικά την αμέλεια και τις υπερβολές. Οφείλετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας, ή σεβασμό προς τις ανάγκες σας.

Περιορίστε τις υποχρεώσεις. Είναι δύσκολο αυτό, γιατί φαίνεται πως έχετε αναλάβει πολλές δραστηριότητες, και πελαγοδρομείτε. Προσπαθήστε να επιλέξετε τις πλέον σημαντικές.

Λέων

Η Πανσέληνος του μήνα, σας προσφέρει την ευκαιρία να αντιληφθείτε καλύτερα τους στόχους και να τους αξιολογήσετε. Θα σας ευχαριστήσει ένας καλός φίλος. Συζητήστε, αναπτύξετε όμορφες δραστηριότητες από κοινού, συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες.

Επειδή όμως ο Άρης στους Ιχθείς δεν βοηθά για σαφή εικόνα, ας μην βιαστείτε προκειμένου να πάρετε αποφάσεις και αξιολογείστε σχέσεις και συμφωνίες. Εκτός κι αν αδράξετε την ευκαιρία για ολοκλήρωση σχέσεων που δεν λειτουργούν πλέον αποδοτικά.

Στα ερωτικά σας θα είστε ευχάριστοι, με χιούμορ και ρομαντική διάθεση. Θα είναι εύκολο να χαρείτε και να ψυχαγωγήσετε όσους αγαπάτε. Ερωτικοί και ζεστοί, γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια, αλλά προσέχετε τις απαιτήσεις σας.

Δημιουργήστε, συζητήστε, καλλιεργήστε όμορφες σχέσεις.

Στον κοντινό σας περιβάλλον, θα υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα και μπορεί να νιώσετε πως δεν υπάρχει τρόπος συμφωνίας. Οι γνωριμίες που δεν σας ταιριάζουν, προφανώς εμποδίζουν την εξέλιξη και την πρόοδο στα σχέδιά σας και ίσως απομακρυνθούν οριστικά.

Παρθένος

Το Μεσουράνημα της Πανσελήνου είναι στο ζώδιό σας, αλλά ο Ερμής είναι σε δύσκολη όψη προς τον Ποσειδώνα και ανάδρομος. Επομένως η επίτευξη δεν είναι σαφής, Μην βιαστείτε να επενδύσετε στο έργο σας αυτές τις μέρες. Αν και είστε εστιασμένοι στην λεπτομέρεια, λόγω της φύσης σας, άλλοτε θα είστε ανέμελοι και άλλοτε υπερβολικά αφελείς. Η αντίφαση αυτή σας φέρνει άγχος και ανισορροπία.

Ακολουθείστε το ένστικτό σας. Αρκεί να μην είστε υπερβολικοί στην λεπτομέρεια.

Θέματα που σας απασχολούν με την οικογένεια, φέρνουν αντιπαραθέσεις, και δεν οδηγούν πουθενά. Ας αποφύγετε τις διεκδικήσεις, διαφωνίες και ρήξεις αυτές τις μέρες.

Ζυγίζετε τις αξίες σας, τους ανθρώπους που σας δίνουν χαρά και είναι ξεχωριστοί. Δίνετε μάχη για να κατακτήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο. Οι σχέσεις που έχουν βαρύτητα και ουσία, είναι εκείνες που σας προσφέρουν δύναμη και νέες προοπτικές. Ενώ οι σχέσεις που δεν είναι πλέον αξιόλογες για σας, θα είναι δύσκολο να παραμείνουν στη ζωή σας.

Προφανώς διανύετε μία ουσιαστική εποχή για να ρυθμίσετε τις μελλοντικές προοπτικές και να αναγνωρίσετε εκείνους που σας δίνουν χαρά και ηρεμία. Ταυτόχρονα όμως, θα κριθεί η αξία κάθε γνωριμίας που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;