Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στους Διδύμους με αιχμές και ονειρικές αναζητήσεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 από 26 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στους Διδύμους με αιχμές και ονειρικές αναζητήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε όπως είδαμε και στο μήνυμα της 23ης Νοεμβρίου, την Παρασκευή, ημέρα και ώρα Αφροδίτης.

Με ένα ευέλικτο και αισιόδοξο φαινομενικά φεγγάρι στην πληρότητά του, έχουμε κάποιες λεπτομέρειες που χρειάζεται να προσέξουμε και να γνωρίζουμε πως θα διανύσουμε το επόμενο δεκαπενθήμερο, ως την Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου.

Τα βασικά σημεία που περιγράφουν την Πανσέληνο του μήνα είναι τα εξής:

– Στο ζώδιο των Διδύμων το φεγγάρι του μήνα, φέρνει στον νου μνήμες, σκέψεις, ιδέες, που μας συγκίνησαν και μας άγγιξαν βαθιά. Ωστόσο, ως πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τον απολογισμό και να μην μείνουμε μόνο στην πρώτη καταγραφή.

-Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία και τον ωροσκόπο στον Τοξότη, τονίζουν την θέληση και επιθυμία για επέκταση, ευκαιρίες, δημιουργικές στιγμές, ανάπτυξη και πρόοδο.

-Δύσκολο σημείο του συνδυασμού, είναι το τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς. Στην ουσία πρόκειται για ένα ταυ τετράγωνο και προβάλλει την ανάγκη να δράσουμε ή να αντιδράσουμε για ένα όνειρο, ένα όραμα ή ένα ιδανικό. Ταυτόχρονα όμως, είναι σημαντικό να προχωρήσουμε με σαφήνεια και να αποφύγουμε την σύγχυση, την εριστική διάθεση, τις διαφωνίες, τις παρεξηγήσεις. Διότι αυτές τις ημέρες, πολλά ενδέχεται να παρανοηθούν. Παράλληλα, μπορεί να περιγράφει αποκαλύψεις σε κρίσιμες περιόδους που θα έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

-Η σύνθεση με τον Άρη, είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργίας, και τόλμης να αγωνιστούμε για ένα όνειρο.

-Το Μεσουράνημα είναι στην Παρθένο και ο τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον ανάδρομο Ερμή (κυβερνήτη του Μεσουρανήματος) εξασθενεί παροδικά, αλλά ισχύει. Επομένως χρειάζεται να προσέχουμε αυτά που συμφωνούμε ή συζητάμε. Το καλύτερο θα ήταν να μην πάρουμε οριστικές αποφάσεις έως την ορθοδρόμηση του Ερμή, δηλαδή στις 7 Δεκεμβρίου.

-Η Αφροδίτη κινείται για τρίτη φορά προς την αντίθεση του Ουρανού και σε συνδυασμό με τους Δεσμούς της Σελήνης, δημιουργείται ένας σταυρός, που περιγράφει τη δυσκολία να παραμείνουν οι σχέσεις κάθε είδους (επαγγελματικές, προσωπικές, φιλικές) σταθερές. Ό,τι διαταράσσει την αρμονία ή οι εκπλήξεις που βγαίνουν στην επιφάνεια, φέρνουν ρωγμές και ρήξη. Εκτός αν ανανεωθεί η σχέση και ξεκινήσουν όλα σε νέα βάση και προοπτικές.

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

Συνειδητοποίηση εμπειριών, απομυθοποίηση, απομάκρυνση από την ουτοπία ή την αφέλεια. Τα συναισθήματα κινούνται σε μία λεπτή γραμμή και και η εναλλαγή των διαθέσεων προσφέρει την ευκαιρία να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που παρουσιάζονται. Είναι η εποχή που ό,τι αντέξει, αξίζει πραγματικά!

Κριός

Η Πανσέληνος σας υπόσχεται τα μέγιστα, αν είστε άνθρωποι που ασχολείστε με πνευματικές δραστηριότητες. Αλλά ακόμη κι αν αυτός ο τομέας δεν σας απασχολεί άμεσα, στραφείτε προς την επικοινωνία.

Θα είστε επιτυχημένοι και πειστικοί, θα θαυμάσουν τις ιδέες σας και συχνά θα έρχονται προς εσάς, γιατί θα κρίνουν την γνώμη σας απαραίτητη. Με μία ευχάριστη διάθεση, θα τους δίνετε ελπίδα και φως και είναι σημαντικό να ενθαρρύνετε τους γύρω σας.

Ο Άρης όμως είναι στον δύσκολο συνδυασμό της Πανσελήνου και χρειάζεται σαφείς εξηγήσεις, εικόνες και προδιαγραφές, κάθε σας βήμα. Αποφύγετε την ονειροπόληση και το ανέφικτο κυνήγι ενός ονείρου.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνουν νέες γνωριμίες στη ζωή σας, μαγνητίζουν και σίγουρα σας προσφέρουν μία αισιόδοξη -σε προοπτική- περιπέτεια ως πρόκληση.

Η ποιότητα της ζωής θα εξαρτηθεί από μακροπρόθεσμα και χρήσιμα σχέδια για το μέλλον. Κάποια θα καθυστερήσουν παροδικά, αλλά ο στόχος μετρά. Θα κυλήσουν πιο εύκολα αργότερα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος δίνει έμφαση στα οικονομικά σας και στα αισθήματα που σας προσφέρουν την χαρά της ασφάλειας.

Σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις, θα είναι σημαντικό να μην πάρετε επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.

Η επένδυση μπορεί να είναι μακροπρόθεσμης απολαβής, διαφορετικά, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει μία υπόσχεση για άμεσο κέρδος. Μην σπαταλήσετε ένα κεφάλαιο για ένα όραμα αυτή την εποχή.

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, σε ένα δύσκολο συνδυασμό, βρίσκεται στον τομέα των καθημερινών υποχρεώσεων. Κάνουν την ζωή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα, αποδυναμώνουν όμως την ανταγωνιστική σας πλευρά. Οι σχέσεις στον χώρο εργασίας είναι έντονες, εκπλήσσουν και κρύβουν ζήλια.

Οι στόχοι είναι ουτοπικοί πιθανόν, για τον λόγο αυτό, ας είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι διεκδικείτε.

Δίδυμοι

Μπορείτε να έρθετε κοντά σε όποιους ή όποιον αγαπάτε αυτές τις μέρες. Θα αφουγκραστείτε τις ανάγκες τους και θα είστε πολύ συζητήσιμοι και ευχάριστοι.

Αν είχατε κατά νου ένα μακρινό ταξίδι, είτε θα αναβληθεί, είτε θα γίνει μετ΄ εμποδίων. Πολύ δύσκολο θα είναι να προχωρήσει ομαλά δίχως απρόοπτα.

Θα πρέπει να προσέχετε λίγο αν έχετε αδικήσει κάποιον. Θα επιστρέψει προς εσάς η αρνητική σκέψη ή πράξη. Θα σας συνιστούσαμε επίσης, να αποφύγετε μνήμες καταστάσεων που σας φέρνουν στο προσκήνιο αδικίες που έχετε υποστεί. Όλα ανήκουν στο χθες, εσείς προχωράτε μπροστά.

Η Πανσέληνος σας φωτίζει την προσωπικότητα και μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, μέσα από μία νέα αντίληψη. Πολλές ιδέες, συζητήσεις και διαρκής εναλλαγή εντυπώσεων και φυσικά κοινωνικές σχέσεις. Διαπραγματευθείτε, επαναπροσδιορίστε τις γνωριμίες σας. Αλλά μην εμπιστεύεστε ανθρώπους με ασαφή λόγο.

Καλό θα είναι να αποφύγετε τον ανταγωνισμό σε ένα κοινωνικό χώρο. Υπάρχει δυσκολία στην επίτευξη στόχων και ενδέχεται να βγείτε χαμένοι.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;