10 ταινίες της Marvel που ΟΛΟΙ πρέπει να δούμε κάποια στιγμή
Ετοίμασε ποκ κορν και έρχομαι να δούμε ταινίες της Marvel!

6.Avengers: Age of Ultron

Με τη S.H.I.E.L.D. καταστραμμένη, οι Εκδικητές χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη δράση. Ο Τόνι Σταρκ κατασκευάζει τον Ούλτρον, ένα αυτο-αναπτυσσόμενο πλάσμα τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο σκοπός είναι να υπερασπίζεται τους Εκδικητές. Όμως, η νοημοσύνη του Ούλτρον αποφασίζει ότι οι άνθρωποι είναι η μεγάλη απειλή και ετοιμάζεται να τους αφανίσει από τη Γη.

7.Ant-Man

O Dr. Hank Pym (Michael Douglas), πνευματικός πατέρας του Ant-Man, βρίσκεται σε κίνδυνο.O Scott Lang (Paul Rudd), για να τον σώσει, πρέπει να μεταμορφωθεί ξανά σε Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με άλλα έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη, για να μπορεί να δίνει με αξιοπρέπεια το απαραίτητο ξύλο.Παράλληλα, ο Ant-Man προσπαθεί να προστατεύσει το μυστικό της στολής του που απειλείται από νέους εχθρούς,οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους ένα άκρως εξελιγμένο τεχνολογικά οπλοστάσιο.Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου.

8.Spider-Man: Homecoming

Ένας νεαρός Peter Parker / Spider-Man, ο οποίος έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στο Captain America: Civil War, αρχίζει να εξερευνά την πρωτόγνωρη ταυτότητά του και υφαίνοντας τον ιστό του ως υπερήρωας της Marvel στο Spider-Man: Homecoming. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Avengers, ο Peter επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με τη θεία του May και βρισκόμενος πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου του μέντορά Tony Stark. Σύντομα όμως ένας νέος εχθρός θα αναδυθεί από τις σκιές και ο Spiderman θα πρέπει να παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να καταφέρει νικήσει τον Vulture.

9.Black Panther

Μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δρόμο του Captain America και μετά το θάνατο του πατέρα του, ο βασιλιάς Τ`Τσαλά επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Τ`Τσαλά-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Γουακάντα, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.

10.Avengers: Infinity War

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Θάνος. Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να της χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη διατροφική του εξουσία σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;