10 ταινίες της Marvel που ΟΛΟΙ πρέπει να δούμε κάποια στιγμή
Ετοίμασε ποκ κορν και έρχομαι να δούμε ταινίες της Marvel!

Οι ταινίες της Marvel δε γίνεται να μην είναι από τις πρώτες στις προτιμήσεις μου, καθώς οι super ήρωες που δημιούργησε ο Stan Lee, θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Πολλές ταινίες της Marvel έχουν γεμίσει τις κινηματογραφικές αίθουσες και έχουν γίνει εισπρακτικές επιτυχίες.

Stan Lee: 5 αγαπημένοι super ήρωες που δημιούργησε!

Αν είσαι φαν της Marvel, τότε σίγουρα πρέπει να δεις τις παρακάτω ταινίες!

1.Iron Man

Ο Tony Stark μετά από ένα φοβερό ατύχημα, σκέφτηκε να κατασκευάσει μια στολή που θα τον προφυλάσσει από αντίστοιχα ατυχήματα. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, και ο Tony Stark αποφασίζει να χρησιμοποιεί την στολή του για να πολεμήσει το έγκλημα.

2.The Incredible Hulk

Ο καθηγητής Γενετικής Μπρους Μπάνερ, ζώντας στη σκιά, αναζητά τη θεραπεία για την ιδιότυπη κατάστασή του, εξαιτίας της οποίας, όποτε βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση, μεταμορφώνεται σε… ένα τεράστιο, οργισμένο, πράσινο πλάσμα. Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνους που τον καταδιώκουν για να του κλέψουν τις δυνάμεις, ο Μπρους πλησιάζει στη θεραπεία που θα τον λυτρώσει και θα μπορέσει να είναι επιτέλους μαζί με τη γυναίκα που αγαπά… Αλλά, όλα ανατρέπονται μόλις εμφανίζεται στο προσκήνιο ένα νέο, εξίσου τρομακτικό πλάσμα, το οποίο απειλεί τη Νέα Υόρκη…

3.Captain America: The First Avenger

Έτος 1941. Ένας ασθενικός στρατιώτης, ο Στιβ Ρότζερς, έπειτα από απανωτές απορρίψεις του από τον Αμερικανικό Στρατό, δέχεται να συμμετάσχει εθελοντικά σε ένα πιλοτικό, πειραματικό σχέδιο των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων που στόχο έχει να δημιουργηθεί ένας Υπερ-Στρατιώτης. Όταν Ναζί κάνουν την εμφάνισή τους και απειλούν την υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, ο Ρότζερς καλείται να αναλάβει το ρόλο του Captain America, του Πρώτου Εκδικητή και να σώσει τον κόσμο, έχοντας συνεργάτες του, τον παιδικό του φίλο Μπάκι Μπαρνς, την Πέγκι Κάρτερ και το Συνταγματάρχη Τσέστερ Φίλιπς, στον αγώνα του ενάντια στη σατανική οργάνωση HYDRA, της οποίας ηγείται ο Red Skull.

4.Thor: The Dark World

Ο Θορ μάχεται να σώσει τους εννιά κόσμους από έναν μυστηριώδη εχθρό, αρχαιότερο του σύμπαντος. Όμως, κι μια σύγχρονη φυλή, με ηγέτη τον Μάλεκιθ, ζητάει εκδίκηση και σκοπεύει να βυθίσει το σύμπαν στο χάος. Με αντίπαλους εχθρούς ισχυρότερους από τον Όντιν και τον Άσγκαρντ, ο Θορ πρέπει να ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με την Τζέιν Φόστερ σε ένα επικίνδυνο ταξίδι, στο οποίο πρέπει να κάνει την απόλυτη θυσία.

5.Guardians of the Galaxy

Ένας αμερικανός πιλότος βρίσκεται αποξενωμένος στο διάστημα.
Εκεί πρέπει να ενωθεί με μια ομάδα εξωγήινων με υπερφυσικές, για εμάς, δυνατότητες, ώστε να δημιουργήσουν ομάδα ικανή να υπερνικήσει τις κοσμικές απειλές.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;