10 σειρές που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου!
Αγαπάμε σειρές... ακόμη και αν μας κάνουν να ξενυχτάμε!

6.Penny Dreadful

Με τον Dexter να έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στο Showtime, το κανάλι αποφάσισε να μας φέρει κάτι νέο που να εμπίπτει στη κατηγορία του τρόμου. Από τον συγγραφέα του Gladiator και του Sweeney Todd, John Logan, και τον σκηνοθέτη και παραγωγό του Skyfall, Sam Mendes, μας παρουσιάζεται το Penny Dreadful, και το ερώτημα είναι το εξής: Πιστεύετε στους δαίμονες, τις κατάρες και τα παλιά καλά τέρατα;

7.Bates Motel

Το Bates Motel θα είναι prequel των γεγονότων της ταινίας του 1960, και υπόσχεται να δώσει στους τηλεθεατές τον ψυχισμό του νεαρού Norman Bates, καθώς αναπτύσσεται από την παιδική ηλικία του, μέσα από τα εφηβικά του χρόνια και την ιδιαίτερη σχέση του με την μητέρα του.

8.Haunted

Σειρά τρόμου που βασίζεται σε αληθινές μαρτυρίες. Αφηγείται σε αντίστοιχο αριθμό επεισοδίων 6 τρομακτικές ιστορίες που βασίζονται σε αληθινές μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι βίωσαν στην πραγματικότητα εμπειρίες τρόμου με ποικίλο περιεχόμενο. Φαντάσματα, εξωγήινοι, τέρατα και άλλα πλάσματα. Εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς είναι οι παραγωγοί των ταινιών Purge.

9.Hemlock Grove

Η ιστορία της σειράς ξεκινάει με τη βίαιη δολοφονία ενός κοριτσιού στην πόλη Χέμλοκ Γκρόου. Δίπλα από ένα πρώην εργοστάσιο σιδήρου, ανακαλύπτεται το πτώμα της. Οι δύο βασικοί ύποπτοι της δολοφονίας, ο Πίτερ, ένας δεκαεπτάχρονος τσιγγάνος που φημολογείται ότι είναι λυκάνθρωπος, κι ο Ρόμαν, ένας πλούσιος κληρονόμος, παίρνουν την απόφαση να αναζητήσουν τον δολοφόνο, με στόχο να αποδείξουν την αθωότητά τους. Σε αυτήν τους την προσπάθεια, ανακαλύπτουν στην πορεία κι άλλα μυστικά της πόλης. Το στοιχείο του υπερφυσικού πλανάται απειλητικά πάνω από το Χέμλοκ Γκρόου.

10.Hannibal

Ο Will Graham είναι ένας ταλαντούχος εγκληματολόγος του FBI που κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο.Ο μοναδικός τρόπος σκέψης του, του δίνει την εκπληκτική ικανότητα να κατανοεί τον καθέναν ακόμα και τους ψυχοπαθείς!Καταλαβαίνει τι ιντριγκάρει τα δολοφονικά τους ένστικτα, αλλά αυτή τη φορά ο νους του διεστραμμένου δολοφόνου που καταδιώκει, είναι υπερβολικά περίπλοκος ακόμα και για τον Will κι έτσι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Δρ. Lecter, ενός εκ των κορυφαίων και πιο διακεκριμένων ψυχιάτρων της χώρας.

Δες και αυτό: 100 σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις να βλέπεις με την παρέα σου

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
89'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;