10 σειρές που θα σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου!
Αγαπάμε σειρές... ακόμη και αν μας κάνουν να ξενυχτάμε!

Οι σειρές καταφέρνουν να κάνουν πολύ κόσμο να χάσει πολλές ώρες ύπνου, αφού αν είναι καλές σε κρατούν σε αγωνία και θέλεις να μάθεις τι θα γίνει παρακάτω.

Υπάρχουν νέες και παλιές σειρές που μπορούν να σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου εξαιτίας της έντασης που σου προκαλούν.

Αυτές είναι οι σειρές!

1.The Frankenstein Chronicles

Στο Λονδίνο του 1827, η ιστορία ξεκινά όταν ο Υπουργός Εσωτερικών Sir Robert Peel επιστρατεύει τον επιθεωρητή John Marlott, ύστερα απο μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομίας του Τάμεση, ενάντια σε μια συμμορία λαθρεμπόρων οπίου. Καθώς ο Marlott στέκεται στίς όχθες του ποταμού επιβλέποντας τις συλλήψεις, κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη: Ενα πτώμα που έχει ξεβραστεί στην όχθη, δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά μια σκληρή συναρμολόγηση ανθρωπίνων μελών, σε μια γκροτέσκ παρωδία του ανθρώπινου σώματος. Το κατακρεουργημένο παιδικό σώμα αφήνει στον Marlott μια ανεξίτηλη εντύπωση, ενώ ο Peel του αναθέτει τον εντοπισμό του θύτη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Καθώς ερευνά, ο Marlott ανακαλύπτει ότι αυτό με το οποίο είναι αντιμέτωπος, είναι πολύ πιο τρομακτικό από αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί.

2.The Purge

Το Purge είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου. Περιστρέφοντας σε μια περίοδο 12 ωρών, όταν όλα τα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένου του βανδαλισμού, της δολοφονίας, της εμπρησμού και της κλοπής, είναι νόμιμα, τοποθετημένα σε μια αλλαγμένη Ηνωμένες Πολιτείες που κυβερνάται από ένα ολοκληρωτικό πολιτικό κόμμα, η σειρά ακολουθεί αρκετούς φαινομενικά άσχετους χαρακτήρες που ζουν σε μια μικρή πόλη. Καθώς το ρολόι σβήνει, κάθε χαρακτήρας αναγκάζεται να υπολογίζει με το παρελθόν του καθώς ανακαλύπτουν πόσο μακριά θα πάνε για να επιβιώσουν τη νύχτα.

3.Black Mirror

Αγγλική σειρά με στοιχεία sci-fi, μαύρης κωμωδίας, δράματος αλλά και με πολλές στιγμές αγωνίας “Αν η τεχνολογία είναι φάρμακο -και πράγματι μοιάζει να είναι-, τότε ποιές ακριβώς είναι οι παρενέργειές του; Σ’αυτό ακριβώς το διάστημα, μεταξύ της απόλαυσης και της δυσφορίας εστιάζει η σειρά. Τον Μαύρο Καθρέπτη του τίτλου θα τον βρείτε σε κάθε τοίχο, σε κάθε γραφείο, σε κάθε παλάμη κάθε χεριού… Είναι η κρύα φωτεινή οθόνη μιας τηλεόρασης, ενός υπολογιστή, ενός smartphone”. Τα επεισόδια είναι εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, δεν καταπιάνονται με το ίδιο ακριβώς θέμα, δεν εκτυλίσσονται στην ίδια εποχή, αφήνουν διαφορετική αίσθηση και στο καθένα παίζουν διαφορετικοί ηθοποιοί, στοιχεία που ίσως σας ξαφνιάσουν και σας ξενίσουν. Θα καταλάβετε όμως ότι όλα βγάζουν μια κοινή αλήθεια. Ποια είναι αυτή, θα το ανακαλύψετε μόνοι σας.

4.Chilling Adventures of Sabrina

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Καθώς πλησιάζουν τα 16α γενέθλιά της, η Σαμπρίνα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και στον ανθρώπινο κόσμο των φίλων της. Η σειρά είναι βασισμένη στο κόμικ του Archie.

5.Luther

Ο John Luther είναι ένας ντετέκτιβ στο Λονδίνο , αφοσιωμένος στην δουλειά του και παράλληλα με τα σκληρά εγκλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, προσπαθεί να φέρει μια κατάσταση εσωτερικής ισορροπίας μεταξύ της κοινής ηθικής και των “δαιμόνων” που τον κυριεύουν. Παρασυρμένος από τα συναισθήματα του δεν θα διστάσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να τον λυγίσει όταν αφορά ζητήματα ζωής και θανάτου ή και ακόμη όταν οι πράξεις του θα τον βοηθήσουν λύσει τις υποθέσεις του.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;