Βρες τους κατάλληλους τρόπους για να αποκτήσεις κίνητρο και να αλλάξεις το σώμα σου
Πίστεψε με.... όλα είναι στο μυαλό!

Το σώμα μας είναι ο ναός που φιλοξενεί τη ψυχή μας, είχε πει κάποιος, και δε γίνεται να μη συμφωνήσω με αυτή τη φράση.

Η υγεία μας και η καλή διατήρηση του σώματος μας είναι εξαιρετικά σημαντικά κομμάτια της ζωής μας. Πάνω από όλα η υγεία μας, δε λέμε;

Πολλοί θεωρούν πως πρέπει να έχουμε ένα καλοσχηματισμένο σώμα για αισθητικούς λόγους, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας για να είμαστε υγιείς. Όταν όλοι καταλάβουμε πως πρέπει να ξεπεράσουμε το ταμπού της εμφάνισης, τότε θα καταλάβουμε πολλά.

Το σώμα σου μπορεί να αλλάξει από αύριο κιόλας, κάνοντας τα σωστά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να βρεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να αλλάξει.

Αν είσαι και εσύ σε μια φάση που θέλεις να φτιάξεις το σώμα σου και να το μεταμορφώσεις για να είσαι υγιής, τότε υπάρχουν κάποιοι τρόποι που αφορούν το γνωστό σε όλους «state of mid» (κατάσταση μυαλού) και πρέπει να τους χρησιμοποιήσεις!

1.Θέσε έναν στόχο.

Διατροφή και όχι εξαντλητική δίαιτα. Καλή γυμναστική και όχι πράγματα που ταλαιπωρούν το σώμα σου και δε σε ικανοποιούν.Θέσε ένα στόχο και δες μέχρι που μπορείς να φτάσεις, μιλώντας με τους κατάλληλους ανθρώπους.

2.Βρες έναν άνθρωπο που θα σε στηρίξει.

Υπάρχουν εξαιρετικοί γυμναστές και διατροφολόγοι που θα σου δώσουν το κατάλληλο κίνητρο για να γίνεις πιο υγιής και να προσέχεις το σώμα σου όπως πρέπει.

3.Μην βρίσκεις τον στόχο σου στο Instagram. 

Tα social media μπορούν να ρίξουν την αυτοπεποίθηση μας στο μηδέν (το έχω πάθει, άλλα έδωσα τέλος). Οι στόχοι που θέτεις για το σώμα σου αφορούν μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Μην προσπαθείς να μοιάσεις σε κανέναν ή καμία άλλη.

4.Απόλαυσε τη διαδικασία.

Δε θα πεινάσεις και δε θα πιεστείς. Υπάρχουν οι σωστοί τρόποι. Τρως σωστά τα γεύματα σου, απολαμβάνεις μικρές αμαρτίες και κάνεις υπομονή. Η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη, μετά γίνεται συνήθεια!

5.Η υγεία σου είναι το κίνητρο.

Εγώ θέλω να βλέπω υγιείς κοπέλες και άνδρες όταν αράζω σε κάποιο πάρκο για να πιω μια γουλιά από τον take away cappuccino μου (vegan, παρακαλώ!) γιατί χαίρομαι πολύ και τους θαυμάζω. Προσπάθησε να δώσεις βάση στην υγεία σου και μη σε νοιάζει κάτι άλλο.

Δες και αυτό: Τέλος στις «λαβές» του έρωτα! Αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ άσκηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;