Halloween: Ο Neil Patrick Harris και η οικογένεια του είναι η απόλυτη έμπνευση!
Ο ηθοποιός λατρεύει τη γιορτή του Halloween και φαίνεται!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «How I Met Your Mother», Neil Patrick Harris, κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να εντυπωσιάσει τους θαυμαστές του, καθώς μαζί με την οικογένεια του έκαναν πάλι ένα Halloween θαύμα.

Ο ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο του, David Burtka , αγαπούν τη γιορτή του Halloween και κάθε χρόνο προσπαθούν να βρουν ευφάνταστους τρόπους για να δείξουν τη δημιουργικότητα τους και τη φαντασία τους.

Φέτος, επέλεξαν να μας τρομάξουν για τα καλά όπως είδαμε στο Instagram του David και εννοείται πως στο τρομακτικό concept συμμετέχουν τα δυο τους παιδιά. Βλέποντας με μια γρήγορη ματιά τη φωτογραφία, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για τη γνωστή οικογένεια.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως για μια ακόμη χρονιά έκαναν την ανατροπή και σίγουρα αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γιορτές που θα έρθουν.

Δες τους:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Welcome, foolish mortals. We hope your Halloween is happily haunted, but heed this warning: beware of Hitchhiking Ghosts! @nph

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Burtka (@dbelicious) στις

«Καλώς ορίσατε ανόητοι θνητοί. Ελπίζουμε να έχετε ένα χαρούμενα-στοιχειωμένο Halloween αλλά δώστε προσοχή σε αυτή την προειδοποίηση: προσοχή στα φαντάσματα που συναντάτε στο δρόμο», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Δες και αυτό: Halloween: Σε κάλεσαν σε πάρτι και δεν ξέρεις τι να ντυθείς; Σου έχουμε τη λύση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;