Halloween: 10 ταινίες τρόμου για να γιορτάσεις από τον καναπέ σου!
Halloween σήμερα και ένα καλό θριλεράκι επιβάλλεται!

6.Carrie

Η Carrie White είναι μία μοναχική και ντροπαλή έφηβη με τηλεκινητικές δυνάμεις που την σπρώχνουν αργά στο χείλος της παραφροσύνης από συχνούς εκφοβισμούς των δύο συμμαθητών της στο σχολείο και την θρησκόληπτη και καταπιεστική της μητέρα.

7.Scream

Η Sidney είναι μια νεαρή κοπέλα που ζει στην αμερικάνικη επαρχία σημαδεμένη από τον βιασμό και την δολοφονία της μητέρας της έναν χρόνο πριν.Η άγρια δολοφονία δύο συμμαθητών της θα ξυπνήσει στην Sidney αναμνήσεις που η ίδια θα ήθελε να ξεχάσει για πάντα.Γρήγορα θα βρεθεί και η ίδια στη θέση του υποψήφιου θύματος ενώ γύρω της θα σφαγιάζονται ένα-ένα τα αθώα κολεγιόπαιδα.Αυτό που πρέπει να κάνει για να εξασφαλίσει την επιβίωση της είναι απλό. Αρκεί να παραμείνει πιστή στους κανόνες των παλαιότερων ταινιών τρόμου…

8.Cursed

Στην προσπάθεια τους να σώσουν μια κοπέλα από θανατηφόρο τροχαίο, δύο αδέλφια δέχονται επίθεση από ένα ανθρωπόμορφο ον και κληρονομούν μια κατάρα την οποία πρέπει να σπάσουν. Λυκάνθρωποι και κατάρες από τον σκηνοθέτη του Scream, Wes Craven.

9.The Others

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, μια γυναίκα μένει μαζί με τα δυο παιδιά της σ` ένα απομακρυσμένο σπίτι και περιμένει να γυρίσει ο σύζυγός της από τον πόλεμο. Τα παιδιά της έχουν μια αρρώστια, δεν μπορούν να δουν το φως και ζούνε μόνο στο σκοτάδι ενώ την ημέρα κρύβουν το φως με κουρτίνες. Στο σπίτι λειτουργούν κάποιοι περίεργοι κανόνες και οι υπηρέτες που προσλαμβάνει είναι ασυνήθιστοι. Η γυναίκα αρχίζει να τρελαίνεται ενώ παράλληλα κάποιες ανεξήγητες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα μέσα στο σπίτι.

10.Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Το Paranormal Activity δεν ήταν η πρώτη found footage ταινία, αλλά είναι ο κύριος λόγος που αυτό το υποείδος έγινε τόσο …μόδα και συνεχίζει να ζει έως σήμερα. Το Paranormal Activity: The Ghost Dimension θα είναι η τελευταία ταινία του franchise. Φυσικά, άφησε παράθυρο για κάποιο reboot κάποτε… Αυτό θα διαφέρει από τα υπόλοιπα Paranormal Activity, και δεν θα στηρίζεται στη συνταγή της επιτυχίας τους, αλλά σε κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά. Θα δούμε (κυριολεκτικά) τα πνεύματα, δεν θα τα ακούμε απλώς. Στo τελευταίο πριν τη κυκλοφορία της ταινίας trailer, βλέπουμε την καινούργια φίλη του Toby, την κόρη μιας οικογένειας που μετακομίζει στο σπίτι όπου μεγάλωσαν οι Katie και Kristi.

Δες και αυτό: Halloween: Αυτά τα σπίτι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ταινίες τρόμο!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;