Halloween: 10 ταινίες τρόμου για να γιορτάσεις από τον καναπέ σου!
Halloween σήμερα και ένα καλό θριλεράκι επιβάλλεται!

Halloween… 31 Οκτωβρίου 2018 και τα πνεύματα του Κάτω κόσμου επισκέπτονται τη γη που πατούμε! Extra spooky!

Εντάξει, η ιστορία του Halloween δεν είναι και η πιο ευχάριστη, αφού γίνεται λόγος για μυστικιστικές καταστάσεις, πνεύματα και μάγισσες που πραγματοποιούν τελετές. Το Halloween έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αρκετές ταινίες και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν αυτή τη μέρα να την περάσουν στον καναπέ τους , βλέποντας ταινίες τρόμου!

Μήπως να δεις και εσύ κάποιες από τις παρακάτω:

1.Splice

Ο Κλάιβ και η Έλσα είναι νέοι, έξυπνοι και φιλόδοξοι. Το νέο είδος ζώου που δημιούργησαν τους έχει κάνει διάσημους στον επιστημονικό κόσμο. Χωρίς να έχουν την έγκριση της φαρμακευτικής εταιρίας που τους χρηματοδοτεί, προσθέτουν ανθρώπινο DNA στο υβρίδιο που δημιούργησαν. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ένα θηλυκό υβρίδιο, ανθρώπου και ζώου, που θεωρούν πως αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. Νομίζουν πως δημιούργησαν τον τέλειο οργανισμό, μέχρι τη στιγμή που το πείραμα τους μεταμορφώνεται σε απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

2.Oculus

Μια γυναίκα προσπαθεί να απαλλάξει τον αδελφό της, ο οποίος είχε καταδικαστεί για φόνο, προσπαθώντας να
αποδείξει ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από ένα υπερφυσικό φαινόμενο.

3.Tales of Halloween

Δέκα ιστορίες ενώνονται με κοινό σημείο τη νύχτα του Halloween στα αμερικανικά προάστια όπου δαίμονες, καλικάντζαροι, εξωγήινοι και μανιακοί δολοφόνοι εμφανίζονται αυτή τη νύχτα για να τρομοκρατήσουν τους ανυποψίαστους κατοίκους.

4.Halloween

Μια κρύα νύχτα του Χάλογουιν το 1963, στο Χάντονφιλντ του Ιλινόις, ο εξάχρονος Μάικλ Μάιερς δολοφόνησε άγρια τη 15χρονη αδερφή του, ενώ βρισκόταν με το αγόρι της στο σπίτι. Ο Μάικλ από τότε νοσηλευόταν στο κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας Smith`s Grove της επαρχίας Γουόρεν, υπό την παρακολούθηση του γιατρού Σαμ Λούμις. Τον Οκτώβριο του 1978, ο Μάικλ δραπετεύει. Ο Δρ Λούμις αποφασίζει να πάει στο Χάντονφιλντ, όπου πιστεύει ότι ο ασθενής του θα σκοτώσει ξανά κατά τη Νύχτα του Χάλογουιν. Πράγματι, ο Μάικλ Μάιερς αρχίζει να καταδιώκει τη νεαρή Λόρο Στροντ και τις φίλες της, Άνι και Λίντα. Με τη βοήθεια του αστυνομικού διοικητή, ο Λούμις κυνήγα τον ψυχοπαθή και ελπίζει πως θα βρει τρόπο να τον σταματήσει.

5.Saw IV

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο Jigsaw και η προστατευόμενή του Amanda έχουν πεθάνει ενώ δύο βετεράνοι πράκτορες του FBI, βοηθούν τον ντετέκτιβ Hoffman να ξεχωρίσει τα απομεινάρια του τελευταίου παιχνιδιού του Jigsaw. Όμως ο αρχηγός της ομάδας SWAT, Rigg, έχει βρεθεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, κι έχει μιαμιση ώρα στη διάθεσή του για να σώσει ένα φίλο και να σωθεί και ο ίδιος.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;