Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 29 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου - Καρμικές σχέσεις και μνήμες
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά κι επηρεάζει όλα τα ζώδια!

Καρκίνος

Μία ουσιαστική και ενδιαφέρουσα περίοδος για τα συμφέροντά σας, είναι αυτή την εποχή. Καθώς οι συνδυασμοί των ημερών προτείνουν άμεσα μία αλλαγή, θα συμμετέχετε στον ανατρεπτικό ρυθμό της Αφροδίτης, θα νιώσετε την έξαψη του έρωτα και της δημιουργίας. Σας αρέσει να αναπτύσσεστε, αλλά συχνά επιδιώκετε να είστε μόνο στην κορυφή, δίχως να εργαστείτε για κάθε δημιουργικό κομμάτι της διαδρομής σας. Περισσότερο εγκρατείς θα έλεγα πως μπορείτε πλέον να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές στις προκλήσεις των ημερών και να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Αν και κινείστε βιαστικά αυτό το διάστημα, ίσως περιορίζετε τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σας. Η χαρά μπορεί να έρθει από τις αξίες που έχετε σαν βάση ζωής, ή από χαμόγελα που εισπράττετε από τα οικεία σας πρόσωπα. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε με ενδιαφέρον γι’ αυτά. Όσοι όμως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για σχέσεις ουσίας, θα χαθούν από τη ζωή σας.

Λέων

Καθώς η πορεία των ημερών σας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέες ιδέες, σίγουρα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε κάτι που να σας έλκει και να σας συγκινεί. Η περίοδος που διανύετε σας δημιουργεί ευκαιρίες για ουσιαστική και δημιουργική πορεία, μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Συναντήσεις και γνωριμίες, μπορεί να περιέχουν ένα ερωτικό στοιχείο, αλλά και να έχετε εξόδους με άτομα που σας φλερτάρουν. Επειδή δεν είναι σταθερές οι συνθήκες και δεν είστε πολύ κατασταλαγμένοι, ενδεχομένως θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή, αλλά περιμένοντας την κατάλληλη ώρα. Θα ήταν καλό να περιμένετε προτού αποφασίσετε, δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Εκείνο που μετρά, για όσους έχουν ήδη κάποια σχέση, είναι να συζητήσουν σοβαρά κάποια θέματα για το μέλλον της. Ίσως μάλιστα να μπορείτε να κάνετε μαζί αλλαγές για το μέλλον. Ας αναζητήσετε τα προβλήματα που εμποδίζουν την αρμονία, ας απομακρύνετε όσους είναι εμπόδια στην χαρά και στα ταλέντα σας.

Παρθένος

Αλλαγές φέρνει η περίοδος αυτή για σας, σε ό,τι αφορά οικονομικά και αξίες. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, με βάση τις πρότερες εμπειρίες και συνεργασίες, ας παραμείνετε συνετοί σε αποφάσεις οικονομικές. Μπορείτε να γίνετε σπάταλοι ή να χάσετε πολύτιμο χρόνο και εφόδια. Αν είστε άνθρωποι που σας αρέσει το ακριβό και το ωραίο, θα υπάρχει μία τάση για αγορές αυτή την εποχή. Περιοριστείτε στις δυνατότητές σας. Επιπλέον, θα έλεγα πως είναι σημαντικό να κάνετε την κίνηση για να αξιολογήσετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, προβάλλοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας δικές σας λύσεις. Από την άλλη πλευρά, ας είστε συνετοί καθώς θα φανείτε ίσως λίγο κτητικοί και ελεγκτικοί. Το βασικό ενδιαφέρον πρέπει να στρέφεται γύρω από την διασφάλισή σας και οι αλλαγές ή ανατροπές, να δίνουν τελικά ικανοποίηση σε σας. Αν μάλιστα έχετε κάποια ανησυχία σε ό,τι αφορά ένα κρυφό σας όνειρο, θα πρέπει να δείτε τις προοπτικές με αληθινή βάση κι όχι με απλές προσδοκίες ή ενθουσιασμό.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;