Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 29 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου - Καρμικές σχέσεις και μνήμες
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά κι επηρεάζει όλα τα ζώδια!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 29 Οκτωβρίου ως 5 Νοεμβρίου – Καρμικές σχέσεις και μνήμες

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα οδηγεί από το τέλος του Οκτωβρίου στην αρχή του Νοεμβρίου. Η εβδομάδα αυτή έχει βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται να προσέξουμε:

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία ακόμη, βρίσκεται την 31η Οκτωβρίου σε ένα σταυρό αντιθέσεων, στην αρχή των σταθερών ζωδίων (Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου), σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης.

Πρόκειται για μία σημαντική συγκυρία – στροφή προς το παρελθόν, προκειμένου να αντιληφθούμε τις αξίες και τις σημαντικές μας σχέσεις, αλλά και εκείνους που εμπόδισαν ως τώρα το μονοπάτι της εξέλιξής μας. Γίνονται αποκαλύψεις ή πλέον έχουμε καθαρή οπτική και συνειδητοποιούμε τα λάθη και τα δώρα των σχέσεων του παρελθόντος.

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε έμφαση στην χαρά, στην συμπόρευση, στην χαρά.

Σχέσεις που υπήρξαν ή είναι ακόμη, απόμακρες, δίχως συγκίνηση και ζεστασιά, δεν μας χρειάζονται πλέον. Κάποιος άνθρωπος μπορεί να μας ξαφνιάσει με την στάση του, να μας εντυπωσιάσει ή να μας απογοητεύσει.

Αλλάζουμε φιλοσοφία ζωής, και δεν είναι δύσκολο αυτό: ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε θετική σκέψη και ένα «πιστεύω» ή μία ιδεολογία που μας εμπνέει, θα γίνει οδηγός μας. Καθώς θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό παρατεταμένα, λόγω ανάδρομης κίνησης, θα έχουμε χρόνο να εκτιμήσουμε την φιλοσοφία που μας παρακινεί και να κάνουμε πιθανόν –αν χρειαστεί- αναθεωρήσεις.

Αυτό που ως τώρα θεωρούσαμε «σταυρό» και ανταγωνιστικό εμπόδιο, μας αλλάζει τον τρόπο σκέψης και δεν έχουμε πλέον την πικρία που μας απογοήτευε.

Ταυτόχρονα, την 1η του Νοεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, πάντα ανάδρομη σε πορεία. Οι ισορροπίες που είναι σαθρές, οι σχέσεις που δεν είναι δίκαιες και έντιμες, δεν θα αντέξουν. Ως τα μέσα του Νοεμβρίου, εξετάζουμε τις συνεργασίες και γνωριμίες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μας. Άραγε μας έφεραν πληρότητα; Θα φανεί το πόσο μας στήριξαν σε δύσκολες στιγμές, το πόσο υπήρξαν συνοδοιπόροι…

Μία εβδομάδα με βασικές αποκαλύψεις, που θα βοηθήσουν να χτίσουμε στο μέλλον, κυρίως μετά τα μέσα του Νοεμβρίου έναν ισότιμο τρόπο συνεργασίας και σχέσης σε κάθε πεδίο της ζωής μας.

Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία της εβδομάδας, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς πρέπει να δράσουμε και να αντιδράσουμε. Το να κλείνουμε την πόρτα σε ό,τι έχει πλέον ολοκληρωθεί, είναι το καλύτερο για τον καθένας.

Η ζωή κυλά, πολλά πρέπει να αναδιοργανωθούν σε νέα βάση!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Με την Αφροδίτη, από την 1η του Νοεμβρίου σε αντίθεση προς το ζώδιό σας, σίγουρα οι μέρες που κυλούν δεν επιτρέπουν να παραμείνετε ήρεμοι και ιδιαίτερα χαλαροί. Αντιμετωπίζετε, μέσω της παρουσίας άλλων ανθρώπων, τα συναισθήματα που έχετε ως τώρα καλλιεργήσει. Ίσως πρέπει να γίνετε πιο έντονοι και εκφραστικοί, αλλά να διατηρείτε την λογική και την αντικειμενική κρίση. Καθορίστε τι αγαπάτε και τι προσδοκάτε να γίνει. Στηρίξτε την ζωή σας μέσα από συνεργασίες που θα δίνουν αυτονομία στους άλλους, αλλά θα έχετε κι εσείς διατηρήσει το ατομικό σας προφίλ. Ωστόσο, μην είστε πιεστικοί, μην γίνετε κυριαρχικοί ή εγωιστές μέσα από τις συναλλαγές σας. Καθώς το «εγώ» και το «εμείς» είναι για σας ένας δύσκολος συνδυασμός για εξισορρόπηση, αυτή η περίοδος σας διδάσκει πώς να παραμείνετε αυτάρκεις, αλλά μέσα από την συντροφικότητα. Οι επιθυμίες σας όμως, ας προσεγγίζουν τις επιθυμίες του συντρόφου, ας ενδιαφερθείτε για τα συμφέροντά του και την ασφάλειά του. Θα βιώσετε την αγάπη συνειδητά.

Ταύρος

Η πορεία των ημερών, είναι για σας εποικοδομητική, αν δώσετε σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει πιο φωτεινή, πιο ενδιαφέρουσα και πιο δημιουργική. Κι αυτό γιατί μέσα από διαρκείς και συνεχείς εικόνες και ιδέες, θα μπορείτε να έχετε ερεθίσματα για ξεκινήματα. Καθώς φαίνεστε να είστε αρκετά εκφραστικοί αυτή την περίοδο, η δύναμή σας μαγνητίζει και προσφέρει έδαφος για να κάνετε επιλογή σε ένα στόχο που θα αγαπήσετε και θα επεξεργαστείτε σταθερά στο επόμενο διάστημα. Εξ άλλου συμμετέχει το ζώδιό σας στο σταυροδρόμι των ημερών, και είναι σε δυναμική όψη ως καταλύτης η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας. Η σκέψη πρέπει να είναι σταθερά συντονισμένη, και θα μπορείτε να δώσετε βάση στις σπίθες δημιουργικής έκφρασης και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται πληθωρικά. Αν είστε μόνοι, η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα ξαφνικά. Αρκεί να μην βιαστείτε να καταλήξετε, δίχως σκέψη, γιατί δεν είναι σε κανονική ροή η πορεία των συναισθηματικών εξελίξεων.

Δίδυμοι

Πολύ θετική και δημιουργική περίοδος αυτή που διανύετε. Μάλιστα, στην περίπτωση που είστε καλλιτέχνες, θα διαπιστώσετε πως είναι δύσκολο να μην ξεκινήσετε ένα νέο έργο για σας. Αν είστε ερμηνευτές, θα μπορείτε να καλλιεργήσετε το ταλέντο σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ας δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας, να αποδείξει τις αξίες σας. Νέες ιδέες, νέες συγκινήσεις αλλά και νέα πρόσωπα σας προκαλούν για να αγγίξετε τη χαρά της ζωής και της συντροφικότητας. Η διασκέδαση και η ικανοποίηση περιορίζονται και σας μελαγχολούν κατά καιρούς όταν υπάρχουν συγκρούσεις, ωστόσο, αυτό μπορεί να ερμηνευτεί σαν προσπάθεια να μην κάνετε επιπόλαια λάθη. Επειδή δεν δίνετε συχνά την βαρύτητα που πρέπει στις συγκινήσεις σας, θα σας συνιστούσα να χαρείτε κάθε στιγμή, αλλά παράλληλα, να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει η ευκαιρία για να αισθανθείτε ασφαλείς και σταθεροί. Αρκεί να την επεξεργαστείτε και να εργαστείτε σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;