Ξόδεψε 16.000.000 λίρες σε... ψώνια!
Παραείναι πολλά για αγορά ρούχων!

Εντάξει βρε παιδιά είπαμε…

Να μην είμαστε τίποτα τσιφούτηδες, να μη φτάνουμε στα άκρα, τύπου Σκρουτζ… αλλά όχι κι έτσι!

Η σύζυγος του πρώην διοικητή της τράπεζας του Αζερμπαϊτζαν, Ζαμίρα Χατζίγεβα, ακολουθούσε ένα μεγαλειώδες lifestyle, για τουλάχιστον πάνω από μία δεκαετία, καταφέρνοντας να ξοδέψει 16.000.000 λίρες στα Harrod’s, 11.500.000 λίρες σε ένα υπέρlux διαμέρισμα κοντά στο πολυκατάστημα Harrod’s και λίγα ακόμα εκατομμυριάκια για να αγοράσει δικό της γήπεδο γκολφ στο Μπερσάιρ.

Η 55χρονη Ζαμίρα και ο σύζυγός της, Τζαχανγκίρ Χατζίγεβ, κλήθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλημάτων προκειμένου να αποδείξουν τον τρόπο ζωής τους όλα αυτά τα χρόνια στην πανάκριβη γειτονιά του Νάιτσμπρίτζ και να παραδώσουν ένα αναλυτικό πόθεν έσχες, ως δικαιολογητικό των εξόδων τους!

Σύμφωνα με τις αρχές, λοιπόν, υπάρχουν δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος, τα οποία έχουν επενδυθεί σε ακίνητη περιουσία, όμως δύσκολα μπορεί να εξακριβωθεί η προέλευσή τους, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Μάλιστα, ο σύζυγος της Ζαμίρα, είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης το 2016, ως συνεργός σε υπόθεση υπεξαίρεσης δεκάδων εκατομμυρίων λιρών, ενώ η δικαστική του ποινή συμπεριέλαβε και το χρηματικό ποσό των 39.000.000, τα οποία ο Τζαχανγκίρ έπρεπε να επιστρέψει!

Απ’ την άλλη, για την υπόθεση του σήμερα, ο δικηγόρος του “σπάταλου” ζεύγους δηλώνει πως: “Το ζευγάρι δέχεται μία τεράστια αδικία” . Όπως καταλαβαίνουμε, και οι δύο, Τζαχανγκίρ και Ζαμίρα, απορρίπτουν κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Ο σύζυγος μάλιστα ζητά από το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την επανεξέταση της υπόθεσή του.

Αχ και βαχ!

Τι τραβάνε κι αυτοί οι πλούσιοι ρε παιδάκι μου!

Δες κι αυτό: Πού πάνε τα λεφτά;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;