7 κανόνες που πρέπει να δημιουργήσεις για να έχεις απαράμιλλο στιλ!

Από neolaia.gr Team 11 Οκτωβρίου 2018

Η μόδα είναι κομμάτι της ζωή μας αλλά δε σημαίνει πως όλοι ακολουθούν τους ίδιους κανόνες!

Η μόδα έχει κανόνες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τους ακολουθήσεις ρητά!

Τι είναι μόδα; Μόδα, θα σου πω, πως είναι τα πάντα. Η φύση, οι άνθρωποι, η τέχνη,το φαγητό και άλλα πολλά αποτελούν κομμάτι της μόδας. Πιο ειδικά, όμως, μόδα στον τομέα του στιλ είναι αυτό που σε εκφράζει και το εκπροσωπείς με τον καλύτερο τρόπο.

Επειδή κάτι έχει γίνει trend, δε σημαίνει πως είναι για όλους και ότι μπορούν να το στηρίξουν. Για αυτό το λόγο πρέπει να δημιουργείς δικούς σου κανόνες και τους ήδη υπάρχοντες να τους φέρνεις στα μέτρα σου.

Το στιλ το δημιουργείς εσύ, και κανένας άλλος!

1.Να φοράς ότι σε εκφράζει.

Δε χρειάζεται να γίνεις ένα με τη μάζα. Κάνε κανόνα σου την ελευθερία της έκφρασης. Θα στηρίξεις καλύτερα κάτι που αγαπάς, παρά κάτι που απλά σου είναι αδιάφορο και πρέπει να το φορέσεις.

2.Δοκίμασε πολλά στιλ.

Κανόνας που σίγουρα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πως είσαι πολύπλευρος άνθρωπος.

3.Μη φοβάσαι.

Η μόδα είναι για τους τολμηρούς και η έλλειψη φόβου θα σε πάει σε άλλα στιλιστικά μονοπάτια.

4.Προσωπικότητα.

Η προσωπικότητα σου πρέπει να φαίνεται μέσα από τον τρόπο που επιλέγεις να ντυθείς. Τόλμησε να αναδείξεις τολμηρά στοιχεία του χαρακτήρα σου και μη φοβάσαι.

5.Ψάξε.

Πρέπει να ψάχνεις συνεχώς! Αυτός ο κανόνας δε μπορεί να ισχύει για όλους, αλλά εσύ μπορείς να τον φέρεις στα μέτρα σου και να ψάξεις για ιδιαίτερα κομμάτια που θα ξετρελάνουν τους γύρω σου.

6.Ελευθερία.

Ζούμε σε έναν ελεύθερο κόσμο, όπου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να φορέσεις ότι θέλεις. Μάθε ποιο είναι το στιλ που σου ταιριάζει πιο πολύ από όλα και δώσε βάση σε αυτό.

7.Ο πιο σημαντικός κανόνας ΟΛΩΝ!

Αν θες να δημιουργήσεις έναν κανόνα που θα τον έχεις στο τσεπάκι σου για όλη τη ζωή σου, τότε είναι αυτός που λέει: «Υπόσχομαι να μην επιτρέψω να μου πει κανείς τι θα φορέσω και πως. Στηρίζω το στιλ και το γούστο μου μέχρι τέλους».

Δες και αυτό: 8 fashion items που δεν πρέπει να… σνομπάρεις τη φετινή σεζόν