Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 1- 8 Οκτωβρίου - Θεραπεία τραυματικών εμπειριών
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μια καινούρια εβδομάδα και μαζί ένας καινούριος μήνας! Τι θα φέρουν στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Λόγω της εσωτερικής αναζήτησης της γνώσης, στην οποία σας ωθεί ο Χείρωνας, μπορεί να βρεθείτε στους κόλπους μίας ομάδας ενός δασκάλου ή γκουρού, από τον οποίο να επηρεαστείτε και με τον οποίο να ταυτιστείτε σε μεγάλο βαθμό. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την Αλήθεια, αλλά ίσως χωρίς να έχετε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπήρξατε επιρρεπείς σε ιδεολογικές επιρροές, και τώρα κατανοείτε πως δεν είναι σωστό να «θεοποιείτε» τον πνευματικό καθοδηγητή. Η λογική και η έρευνα θα σας εμποδίσουν από το να απορροφήσετε ανεπιφύλακτα κάθε μήνυμα που λαμβάνετε. Πολλές φορές θα αισθανθείτε δεσμευμένοι και μπλοκαρισμένοι, εμποδισμένοι στο να βρούμε το δρόμο της εσωτερικής Αλήθειας, από προβλήματα του χθες, ή απογοητεύσεις. Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως είστε πιο δυνατοί από κάθε πρόβλημα και πως η αναζήτησή σας, θα σας φέρει σε μία αναγνωρισιμότητα, ανάλογα με το έργο σας, αρκεί να μεταλλάξετε τις πικρίες με την ίδια την συνειδητή γνώση.

Λέων

Η αναγέννηση μπορεί να είναι σε φυσικό πεδίο, αλλά και βαθύτερα ψυχολογικό, όπου κάτι μέσα σας «πεθαίνει» για να εκδηλωθεί μέσα από μία νέα μορφή, οδηγώντας σας σε νέους ορίζοντες και βοηθώντας την εξελικτική σας πορεία σαν ψυχή. Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να θεραπευτούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Χείρωνας διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Με τον Χείρωνα σ’ αυτή τη θέση, καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, γιατί μπορεί να καταλήξετε δυνάστες των άλλων, χρησιμοποιώντας ό,τι αποκομίσατε από την έρευνα στα εσωτερικά μονοπάτια.

Παρθένος

Η αδικία σας έχει ενοχλήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε καμία σχέση σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;