Nomads: Άλλοι δυο παίκτες προστέθηκαν στο reality! Δες ποιοι είναι!
Δυο-δυο στη μπανιέρα και στο Nomads, δυο-δυο!

Θα μας «σκάσει» η παραγωγή του Nomads μέχρι να μας αποκαλύψει όλους τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο reality επιβίωσης!

Το Nomads επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Antenna και φέτος οι ομάδες των… νομάδων θα βρεθούν στην εξωτική Μαδαγασκάρη και θα διαγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Οι παίκτες καλούνται να δείξουν το αγωνιστικό τους πνεύμα ενώ η τακτική που θα ακολουθήσουν για την επιβίωση τους θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Για μια ακόμη φορά η εκπομπή «Το Πρωινό» μας έδειξε άλλους δυο παίκτες που θα συμμετάσχουν στο reality και από ότι φαίνεται έτσι θα συνεχίσουν!

Ο τραγουδιστής, Mike, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία και μετρά αρκετές συνεργασίες με γνωστούς τραγουδιστές. Είναι 25 ετών και από τα 7 του χρόνια ασχολείται με τις καταδύσεις. Αγαπάει πολύ το τραγούδι και όπως δηλώνει κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Στο τέλος της συνέντευξης του αναφέρει πως πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το Nomads.

Η Μαριάννα Καμαριωτάκη είναι 34 ετών και είναι personal trainer. Όταν πρόκειται για αγώνισμα είναι αμείλικτη και δε δέχεται να κάθονται οι άλλοι και να ασχολούνται με άσχετα πράγματα.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Nomads: Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;