Nomads: Αυτοί είναι οι δυο πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη!
Το Nomads επιστρέφει δυναμικά!

Ανακοινώνονται σιγά-σιγά τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο Nomads!

Μέσω της εκπομπής «»Το Πρωινό» μάθαμε τους δυο πρώτους παίκτες που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη και η αλήθεια είναι πως η μια συμμετοχή ήταν απρόβλεπτη.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είναι μια από τις παίκτριες που θα συμμετέχουν στο Nomads και μίλησε στην κάμερα για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει λέγοντας:

«Είμαι παντρεμένη με τον Κρις Χάμπερτ… έχω 2 υπέροχες κόρες, 14 και 16 ετών και είμαι πάρα πολύ ευτυχής που συμμετέχω στο Nomads… Αποφάσισα να ενδώσω στο Nomads γιατί είναι μια ιστορία που θα ήθελα πάρα πολύ να διηγηθώ κάποια στιγμή στα εγγόνια μου». Η παίκτρια αναφέρει πως θα της λείψουν πολύ ο άνδρας της και οι κόρες της, αλλά θα κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει την ομάδα της.

Ο άλλος παίκτης που θα απασχολήσει σίγουρα το γυναικείο πληθυσμό, ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Σίαρς. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα και ο πατέρας του κατάγεται από την Αμερική. Ασχολείται από μικρό παιδί με το μπάσκετ, τον στίβο, την κολύμβηση, την ορειβασία, την αναρρίχηση και άλλα πολλά.

Θέλει πολύ να είναι ο αρχηγός μιας ομάδας και να οδηγήσει την ομάδα του σε πολλές νίκες! Αναφέρει πως θα του λείψει το φαγητό γιατί έχει μάθει να διατηρεί τον όγκο του!

 

Δες και αυτό: Nomads: ΧΑΜΟΣ! Πρώην παίκτρια του Next Top Model μπαίνει στο παιχνίδι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;