10 ταινίες για να απολαύσεις ένα cozy απόγευμα στο σπίτι!
Δες ταινίες που θα σου κρατήσουν συντροφιά όταν αράζεις!

Ο καιρός αναμένεται να αλλάξει και οι ταινίες μπορούν να γίνουν η απόλυτη συντροφιά αν θες να αράξεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

Οι ταινίες  μπορείς να δεις, δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργιες. Αλλά μπορείς να διαλέξεις ταινίες εποχής ή ταινίες που να αφορούν κάποιο ιστορικό γεγονός και να πάρεις πληροφορίες που ίσως δεν περίμενες.

Αυτές είναι οι ταινίες:

1.Moonlight

Η ιστορία ακολουθεί τον Χιρόν από τα παιδικά του χρόνια έως την ενηλικίωση του, και χωρίζει τη περίοδο αυτή σε τρία στάδια. Γεννημένος την εποχή του πολέμου κατά των ναρκωτικών στη Φλόριντα, τον πρωτοβλέπουμε υπό την πίεση της περιοριστικής οικογενειακής του ζωής, έπειτα στους δρόμους της καταθλιπτικής και βίαιης του συνοικίας και τέλος όταν αναπτύσσει έναν πολύπλοκο δεσμό με τον καλύτερο του φίλο.

2.Taxi Driver

Ο Τράβις, ένας μοναχικός και αντικοινωνικός άντρας, πρώην βετεράνος του Βιετνάμ που τώρα δουλεύει σαν ταξιτζής στην νυχτερινή βάρδια και περιπλανιέται στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης, έρχεται σε επαφή καθημερινά με τον υπόκοσμο της πόλης. Γνωρίζει την Μπέτσι που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και εργάζεται στην καμπάνια ενός γερουσιαστή, αλλά η προσπάθεια του να την προσεγγίσει, αποτυγχάνει όταν στο πρώτο τους ραντεβού την πηγαίνει σε έναν κινηματογράφο ταινιών πορνό. Πραγματικά αηδιασμένος από το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει, νιώθει πως κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για να «καθαρίσουν» οι δρόμοι και όταν γνωρίζει την Αϊρις, μια ανήλικη πόρνη, έρχεται στα άκρα!

3.Say Anything…

Σε αυτή τη γοητευτική ρομαντική κομεντί για τη δύναμη της πρώτης αγάπης, ο μονίμως αισιόδοξος Λόιντ (Τζον Κιούζακ) αγωνίζεται να κατακτήσει την καρδιά της Νταϊάν (Ιόνι Σκάι), της πιο όμορφης, έξυπνης αλλά και απρόσιτης μαθήτριας του λυκείου. Όταν αυτή ανταποκριθεί στα συναισθήματά του, όλοι θα μείνουν έκπληκτοι, μα περισσότερο από όλους ο ίδιος ο Λόιντ. Τα πάντα πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που ο διαζευγμένος, υπερπροστατευτικός πατέρας της Νταϊάν ενημερώνεται για το ειδύλλιο και δεν δείχνει καθόλου ευχαριστημένος! Τελικά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τη δύναμη της αγάπης για να ξεπεραστούν τα εμπόδια…

4.GoodFellas

Η ιστορία του Henry Hill, που μεγάλωσε σε γειτονιά της Νέας Υόρκης που κυβερνάται από το οργανωμένο έγκλημα, και η εξέλιξή του από “παιδί για όλες τις δουλειές” στην αφρόκρεμα της ιταλικής μαφίας.

5.The Dark Knight

Με τη βοήθεια του Jim Gordon και τον εισαγγελέα της Gotham Harvey Dent, ο Batman θα προσπαθήσει να πατάξει κάθε εγκληματική οργάνωση που δρα στους δρόμους της πόλης. Η συνεργασία θα αποδειχτεί αποτελεσματική, αν και σύντομα οι τρεις τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το χάος που θα δημιουργήσει ο ραδιούργος εγκληματίας, γνωστός στους πολίτες με το παρατσούκλι “Joker”.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;