10 ταινίες για να απολαύσεις ένα cozy απόγευμα στο σπίτι!
Δες ταινίες που θα σου κρατήσουν συντροφιά όταν αράζεις!

6.The Mountain Between Us

Δύο άγνωστοι αναγκάζονται να συνεργαστούν μετά την τραγική πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επενέβαιναν, προκειμένου να επιβιώσουν μέσα στα ακραία καιρικά, και όχι μόνο, φαινόμενα ενός απομονωμένου, χιονισμένου βουνού. Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινάνε ένα τρομακτικό ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, πιέζοντας ο ένας τον άλλο να αντέξουν, ενώ σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους.

7.The Shape of Water

1963, καταμεσής του Ψυχρού Πολέμου. Σε ένα εργαστήριο της κυβέρνησης, κρυμμένο και ασφαλισμένο από τα μάτια του κοινού, η μοναχική Ελίσα ζει αιχμάλωτη σε άκρα ησυχία και απομόνωση. Η ζωή της θα αλλάξει για πάντα όταν αυτή και μια συνάδελφος της, η Ζέλντα, ανακαλύπτουν ένα μυστικό πείραμα της κυβέρνησης.

8.Wonder Boys

Ο Graddy Trip είναι ένας συγγραφέας και καθηγητής, που προσπαθεί να γράψει το επόμενο βιβλίο του. Το μάθημα του παρακολουθεί η νεαρή Hannah Green, που παράλληλα μένει σε ένα δωμάτιο που της έχει νοικιάσει ο καθηγητής στο σπίτι του και δείχνει ερωτευμένη μαζί του. Ο καθηγητής έχει όμως κι άλλες σκοτούρες : η σύζυγος του μόλις τον εγκατέλειψε, η ερωμένη του – πρύτανης του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, ο εκδότης και φίλος του έρχεται να τον επισκεφτεί για να ενημερωθεί για την πρόοδο στη συγγραφή του βιβλίου του και – το κυριότερο – έχει συνεχώς διπλά του έναν ακόμα μαθητή του, τον πολύ ταλαντούχο, αλλά παθολογικό ψεύτη.

9.The Disaster Artist

Ο εκκεντρικός Τόμι Γουίσο δεν έχει καμία εμπειρία από συγγραφή, αλλά ξεκινάει να ζήσει το όνειρο του γράφοντας το σενάριο για το The Room, το οποίο θέλει να σκηνοθετήσει ο ίδιος, μην έχοντας φυσικά εμπειρία ούτε από σκηνοθεσία. Σύμμαχος του είναι ο Γκρεγκ Σεστέρο, ένας μάλλον αποτυχημένος ηθοποιός που θα τον βοηθήσει και στην παραγωγή. Το σενάριο θέλει έναν άντρα, τον Τζόνι, να υποφέρει επειδή η μνηστή του τον απατάει με τον καλύτερο του φίλο.

10.The Dark Tower

Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey).
Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί.
Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Δες και αυτό: 10 ταινίες για τους φοιτητές που κάνουν διάλειμμα από το διάβασμα!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;