10 συμβουλές για όσους ξεχνούν να κάνουν καλύτερη τη σχέση τους
Η σχέση θέλει δουλειά και συνεχόμενη προσπάθεια!

Η σχέση δεν είναι αστείο… Όταν αποφασίζεις να μπεις στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο στη ζωή πρέπει να το κάνεις σωστά και να του δώσεις τη σημασία που αξίζει.

Ξεκίνησες μια σχέση αλλά ξαφνικά βλέπεις πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το θες και αισθάνεσαι κάποιες φορές περίεργα αλλά δε λες τίποτα! Κακώς!

Όταν έχουμε μια σχέση το πρέπον και σωστό είναι να μιλάμε με τον σύντροφο μας και όχι να κρατάμε μέσα μας όλα αυτά που μας πνίγουν. Αν είσαι από αυτούς που ξεχνούν βασικές συμβουλές για να κάνουν καλύτερη τη σχέση τους τότε δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις!

1.Επικοινωνία.

Πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ζευγάρι και πρέπει να μιλάς με το ταίρι σου για όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Μην τα λες όλα αλλά τουλάχιστον ότι αφορά εσάς να μην το κρατάς κρυφό.

2.Σεξ

Πολλά ζευγάρια περνούν μια περίοδο «ξηρασίας» αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κρατήσει για πάντα. Το σεξ είναι ένα από τα βασικά κομμάτια μιας σχέσης και αν δεν υπάρχει αυτό, τότε υπάρχει πρόβλημα.

3.Κάντε πράγματα μαζί.

Δεν εννοούμε να γίνεται σιαμαία, αλλά μπορείτε να πάτε γυμναστήριο μαζί ή να έχετε κάποιο κοινό χόμπι.

4.Μην θεωρείται τον άλλο δεδομένο.

Σκοτώνει τη σχέση αυτή η λέξη. Δεδομένος. Επειδή σου κάνει τα χατίρια και είναι καλός μαζί σου, δε σημαίνει πως είναι δεδομένος. Το ίδιο ισχύει και για εσάς, αγόρια.

5.Προσωπική ζωή.

Χρειάζεσαι και χρειάζεται το χώρο του ακόμη και όταν μένετε μαζί. Είναι σημαντικό να έχετε το λεγόμενο «me time» και να περνάτε στιγμές με τον εαυτό σας.

6.Μην μιλάς για το παρελθόν.

Το παρελθόν είναι στο παρελθόν και εκεί του αρμόζει να βρίσκεται. Άστο και πάμε παρακάτω. Στο κάτω κάτω ήταν επιλογή σου.

7.Ειλικρίνεια.

Όποια σχέση στηρίζεται στην ειλικρίνεια, θεωρείται από πολλούς ειδικούς πετυχημένη. Είναι απαραίτητη γιατί έτσι θα σε γνωρίσει ακόμη καλύτερα ο σύντροφος σου.

8.Κοινοί στόχοι.

Τα ζευγάρια που μοιράζονται κοινούς στόχους έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν τη σχέση τους πιο σοβαρή γιατί αναζητούν τα ίδια ή παρόμοια πράγματα.

9.Τέλος στη ρουτίνα.

Καλώς ή κακώς η ρουτίνα θα γίνει κομμάτι της σχέσης αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να την ανεχτείς. Κάνε fun πράγματα με το σύντροφο σου όποτε έχετε χρόνο και όχι όλο τα ίδια και τα ίδια.

10.Μη ξεχνάς τα ραντεβού.

Μετά από λίγο καιρό στη σχέση, τα ζευγάρια ξεχνούν τα ραντεβού και αντιμετωπίζουν τις εξόδους τους σαν κάτι απλό. Αυτό μας «έφαγε». Κράτα λίγο μυστήριο και βγες με το αγόρι κάπου ξεχωριστά για να θυμηθείτε την αρχή σας.

Δες και αυτό: 10 σημάδια που δείχνουν ότι… μιλάς πολύ για τη σχέση σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;