Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα εποχή 3 – 10 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει ο Σεπτέμβρης στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Είτε είστε στέλεχος σε μία επιχείρηση, είτε έχετε ένα σημαντικό έργο με το οικογενειακό σας περιβάλλον, η περίοδος αυτή ευνοεί την πρόοδο με σκληρή όμως δουλειά. Μπορεί οι προκλήσεις του περιβάλλοντος να είναι αρκετά έντονες και να νιώθετε απομονωμένοι ή τραυματισμένοι, αλλά σημασία έχει να παραμείνετε γόνιμοι, παραγωγικοί και να στηριχθείτε κυρίως στις σχέσεις που γίνονται οικείες και σημαντικές. Σας ταιριάζει να έχετε τη φροντίδα των άλλων μέσω της δουλειάς ή του κοινωνικού περιβάλλοντος, και υποδεικνύεται ότι η αγάπη που προσφέρετε θα αποδώσει. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνετε «στο κέντρο σας», μαχητικοί με πνευματική διαύγεια και ευθυκρισία, με πρωτοβουλίες και δίχως ατομοκεντρικό ενδιαφέρον. Να αγαπάτε για το έργο κι όχι για την αυτοπροβολή. Να ξεπεράσετε ενδοιασμούς εξάρτησης, και να αντιμετωπίζετε ισότιμα και δίκαια τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Λέων

Θα έχετε ενδιαφέρον για διεύρυνση πνευματική και αυτό μπορεί να φέρει ρήξη με το κοντινό περιβάλλον. Ωστόσο, θεωρώ πως είναι σημαντικό να έχετε μία σαφή φιλοσοφία ζωής, να διδάξετε με το παράδειγμά σας, να ακολουθήσετε την οπτική της εξέλιξης και προόδου. Η συμμετοχή σε ένα χώρο με κοινά ιδεώδη, θα είναι το ιδανικότερο για σας. Αλλά δεν θα πρέπει να είστε επικριτικοί προς όσους δεν κατανοούν το πνευματικό σας υπόβαθρο. Διατηρώντας τις ισορροπίες στο εγγύς περιβάλλον, θα μπορέσετε σταδιακά να μεταφέρετε τις απόψεις σας, με έναν συναινετικό τρόπο και να γίνετε κατανοητοί και συγκεκριμένοι. Σημασία έχει να αποφύγετε τον δογματισμό. Η εποχή βοηθά στν να νιώσετε έναν σπινθήρα δημιουργίας, και να βιώσετε τη γέννηση ανθρωπιστικών οραμάτων και ιδανικών.

Παρθένος

Λίγο δύσκολη η εβδομάδα αυτή, σε ένα επίπεδο αξιών. Προσγειώνετε την επιθυμία για ασφάλεια, με την ανάγκη για δράση. Υπάρχει ισχυρή διαίσθηση που έχει μάλλον πρακτικό, παρά μυστικιστικό χαρακτήρα. Βιώνετε τα «πιστεύω» σας και αποφασίζετε, ακόμη και μετά από δισταγμό, να δώσετε μάχη γι’ αυτά. Σαν να είστε στη δίνη ενός πεπρωμένου, όπου όμως υπάρχει η ενσυναίσθηση και η συνειδητοποίηση ενός «κληροδοτήματος» που θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο για σας. Πιθανή απώλεια που ήταν σκληρή εμπειρία σχετικά πρόσφατα, είναι ένα μάθημα ζωής. Ωριμάσατε μέσω αυτής, και αναζητάτε πλέον την ανακούφιση. Το κλειδί για την ανακούφιση της θλίψης είναι η επέκταση της αγάπης και της παροχής βοήθειας σε αυτούς που πονούν ή έχουν ανάγκη. Είναι να διατηρήσετε την ποιότητά σας, παρά τις αντιξοότητες και τον εσωτερικό θυμό.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;