Βάσεις 2018: Ο Παύλος Πολάκης εύχεται στην κόρη του για την επιτυχία της! Η κοινή τους φωτογραφία!

Από neolaia.gr Team 28 Αυγούστου 2018

Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και πλέον όλοι ξέρουν που πέρασαν!

Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και πολλά παιδιά ξέρουν πλέον σε ποια σχολή πέρασαν!

Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας 27 Αυγούστου, και όλοι οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να δουν που πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας  του Υπουργείου Παιδείας, results.it.minedu.gov.gr.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2018

Στις Βάσεις 2018 παρατηρήθηκε η αύξηση της προτίμησης παραγωγικών σχολών. Ενώ μεγάλη ήταν η απόκλιση μεταξύ των σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να κερδίζει την προτίμηση των υποψηφίων κάνοντας τα μόρια των σχολών της περιφέρειας να παρουσιάζουν μεγάλη πτώση, όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η ίδρυση νέου Πανεπιστημίου ευθύνεται για την μεγάλη πτώση των σχολών στην περιφέρεια.

Πολλοί υποψήφιοι κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους ενώ άλλοι μπορεί να μην μπήκαν στην πρώτη σχολή της προτίμησης τους αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλα τελείωσαν. Κάθε σχολή έχει τη χάρη της και πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Μια από τις φετινές υποψήφιες που περίμεναν την ανακοίνωση για τις Βάσεις 2018 ήταν και η κόρη του Παύλου Πολάκη, Σταυρούλα, η οποία κατάφερε να περάσει στη Νομική Θεσσαλονίκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook και ευχήθηκε στην κόρη του:

«Συγχαρητήρια Σταυρούλα μου ,από σήμερα φοιτήτρια στη Νομική Θεσσαλονίκης .Μπράβο σου ψυχή μου ,μας έκανες περήφανους ,»να φτάσεις όπου δε μπορείς»…»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είδαμε την πεντάδα με τις υψηλές σχολές και τις χαμηλές σχολές :

Οι υψηλές σχολές

Στις κορυφαίες σχολές, με την υψηλότερη βάση εισαγωγής, βρίσκονται η Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία Θεσσαλονίκης με 20.039 μόρια, και το αντίστοιχο τμήμα της Αθήνας με 19.708 μόρια. Ακολουθούν η Αρχιτεκτονική Αθηνών με 19.334 μόρια και η Ιατρική Αθηνών με 10.029 μόρια. Την καλύτερη πεντάδα συμπληρώνει η Ιατρική ΣΑΣΣ με 18.915 μόρια.

Οι χαμηλές σχολές

Ανακαλύψαμε στους πίνακες, τρεις σχολές στις οποίες τα μόρια εισαγωγής ήταν πραγματικά πολύ χαμηλά.

Οι σχολές είναι οι εξής:

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ όπου ο τελευταίος πέρασε με 3,034 μόρια

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ όπου ο τελευταίος πέρασε με 3,072 μόρια

ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ (ΣΝΔ) ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΓΕΛ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΔ.ΚΑΤ.3648/β όπου ο τελευταίος πέρασε με 2,796 μόρια

Δες και αυτό: Βάσεις 2018: Πέτυχαν το στόχο τους και βγήκαν πρώτοι των πρώτων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486