Βάσεις 2018: Πέτυχαν το στόχο τους και βγήκαν πρώτοι των πρώτων!

Από neolaia.gr Team 28 Αυγούστου 2018

Τα κατάφεραν και είδαν υψηλές βαθμολογίες στις Βάσεις 2018!

Οι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν εχθές το απόγευμα (27 Αυγούστου) και η αγωνία των υποψηφίων έλαβε τέλος.

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις Βάσεις 2018, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα και όλοι οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να δουν μέσα από την ιστοσελίδα https ://results.it.minedu.gov.gr τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2018.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2018

Πολλοί υποψήφιοι κατάφεραν να μπουν στη σχολή που ήθελαν και άλλοι είχαν αφήσει την τύχη να κάνει την κατάλληλη επιλογή για εκείνους, αλλά σημασία έχει πως η φοιτητική ζωή ξεκινά και θα είναι τέλεια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπήρξαν υποψήφιοι που κατάφεραν να βγουν πρώτοι των πρώτων. Φέτος ο τίτλος ανήκει στους: Σωτήρη Σοκορέλο και Αλεξάνδρα Τζάτσου. Οι δυο υποψήφιοι κατάφεραν να πετύχουν τις υψηλότερες βαθμολογίες και να περάσουν στις σχολές που επιθυμούσαν.

Ο Σωτήρης Σοκορέλος από τη Ρόδο κατάφερε να συγκεντρώσει 19.641 μονάδες και μπήκε πρώτος στην Ιατρική Αθηνών, ενώ η Διαμαντώ Μυλοπούλου κατάφερε να μπει πρώτη στην Ιατρική Θεσσαλονίκης πετυχαίνοντας 19.200 μόρια.

Η Διαμαντώ Μυλοπούλου, από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, πλέον είναι φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και όπως δηλώνει στο Kozanimedia ήταν και ο στόχος της αυτός. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό! Εύχομαι η επιτυχία μου να μην περιοριστεί μόνο στο αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά να επεκταθεί και στην ατέρμονη αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας».

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486