Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα 11 Αυγούστου!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μάθε τι σε περιμένει!

Καρκίνος

Πολλές σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, επιφέρει η έκλειψη αυτή αλλά και η κατανόηση των γεγονότων των προηγουμένων μηνών. Οι αξίες σας αλλάζουν και τίθενται σε νέα βάση. Να μην σας φοβίζει η αλλαγή, η ανασφάλεια ή η ανατροπή.

Θα μάθετε να αξιολογείτε διαφορετικά τις προτεραιότητες της ζωής σας. Είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό αυτό, αλλά παράλληλα είναι πολύ δύσκολο, αφού θέλετε σαν φύση ζωδίου, όλα να είναι ζυγισμένα και ισορροπημένα. Ωστόσο, μέσα από τις ανατροπές έρχεται η εξέλιξη του ανθρώπου!

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αντιμετωπίζονται διαφορετικά και ίσως κτητικά, σε σχέση με το χθες. Αλλά παράλληλα κάποια θα πάψουν να είναι πολύ κοντά σας. Σε ένα διαρκές παιχνίδι εναλλαγών, δοκιμάζεστε να ζείτε σε λιγότερη αρμονία από αυτή που συνηθίσατε, αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να κάνετε την αλλαγή και να σταθείτε ενεργοί σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει… είναι γενικότερο και όχι μόνο προσωπικό!

Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, αλλά περιορίστε για λίγο τις απαιτήσεις. Ο αγώνας για ευημερία οικονομική, σας φέρνει στα άκρα. Αν έχετε συνεργάτη, θα φανεί πως σας ανταγωνίζεται. Μάλιστα μπορεί να διαφωνήσετε έντονα για τα κέρδη της επιχείρησης.

Λέων

Στο ζώδιό σας έχουμε το σημαντικό φαινόμενο αυτής της έκλειψης Ηλίου, όπως περιγράφηκε στον κεντρικό κορμό των προβλέψεων. Για τον λόγο αυτό, απαιτούνται σημαντικές αλλαγές. Με την έκλειψη αυτή, βιώνετε ένα νέο κύκλο συγκινήσεων και ευαισθησίας. Δύναμη και υγεία, αλλά και μία απαραίτητη αναζωογόνηση όπου νοσεί ένα προσωπικό ζήτημα. Θα αλλάξετε σε θέματα όπου αισθάνεστε έλλειψη πληρότητας σε στόχους και προσωπική ικανοποίηση.

Οι εμπειρίες σας έχουν βοηθήσει να ανακαλύψετε το σημείο που χρειάζεται βοήθεια, αλλαγή και ανανέωση. Περνάτε συχνά μεταμορφωτικά στάδια, αυτό σας κάνει πολύ πιο δυνατούς, καθώς η αίσθηση της απώλειας για σας, είναι συνυφασμένη με την ροή της ίδιας της ζωής.

Θα είστε κερδισμένοι, θέσετε νέα πλάνα, σχέδια στόχους. Τολμήστε και προκαλέσετε την τύχη σας, με τον δικό σας μαχητικό και δυναμικό τρόπο! Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στις οποίες θα ήταν σημαντικό να ανταποκριθείτε! Φυσικά τώρα μόλις ξεκινά ένας νέος κύκλος προσωπικών αναγκών για σας, αλλά έχετε το τιμόνι στα χέρια σας. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Επιμείνετε στα ουσιώδη που σας ενδιαφέρουν!

Στους συνεταιρισμούς, φαίνεστε αρκετά απαιτητικοί στις διαπραγματεύσεις. Προσπαθείτε να ελέγχετε τις εξελίξεις. Μην πιέζετε όμως πολύ τους συνεργάτες.

Παρθένος

Αισιόδοξοι και φωτεινοί αυτή την εποχή, ένα πηγαίο φως προβάλλει μία κρυφή αισιοδοξία και εσωτερική ανάταση. Έχετε την ευκαιρία να στραφείτε προς τον βαθύτερο κόσμο σας και τα απωθημένα σας. Τώρα, η έκλειψη θα βγάλει στην επιφάνεια την δική σας έκφραση και θα δώσει φως σε σκοτεινές πτυχές του ψυχισμού. Αναζητήστε την προσωπική σας ταυτότητα μέσα από ανάγκες οι οποίες λειτουργούν υπόγεια και διακριτικά, αλλά σας επηρεάζουν αυτόματα.

Αν έχετε αμελήσει την υγεία σας, μία μικρή ταλαιπωρία θα είναι σημάδι αφύπνισης. Επομένως, ασχοληθείτε περισσότερο.

Αν λειτουργείτε παρασκηνιακά, αυτή η εποχή θα βγάλει στο φως τις κινήσεις και τα μυστικά σας. Επομένως ανάλογα με την ποιότητα και το θέμα του μυστικού, ας είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες, ή τις εξελίξεις στην ζωή σας.

Μία ερωτική επιθυμία, μπορεί να σας ταλαιπωρεί και θα επιδιώξετε να την εκφράσετε ανοιχτά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αλλά αποφύγετε τις ουτοπίες γιατί εύκολα θα υπερβάλλετε ή θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Προφανώς έχετε ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης και ήρθε η ώρα να λάμψετε. Οι θαυμαστές σας, θα βρουν έντονες συγκινήσεις εκτιμώντας την προσφορά σας στην τέχνη.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;