Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ποια είναι η πρόβλεψη για το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Καρκίνος

Κεντρική εικόνα για σας:

Η οικονομική ή συναισθηματική σας διασφάλιση θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα. Θα ασχοληθείτε με τις αξίες που προέχουν και θα καταλήξετε, σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να βασίζεστε και με ποιες συνθήκες θα θέλατε να προχωρήσετε μαζί τους.

Η οικονομική δυσπραγία θα σας ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσετε πως είστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα είναι αρκετά δύσκολη η θέση σας σε σχέση με όσα έχετε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως. Δεν σας ταιριάζει κάποια σημαντική οικονομική συναλλαγή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν. Θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα. Σε χρέη ή δάνεια, προφανώς υπάρχουν ελπίδες να ικανοποιηθείτε ή να γίνουν ρυθμίσεις.

Λέων

Κεντρική εικόνα για σας:

Θα κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, για πολλά θέματα που έχουν υπογραμμιστεί από τα μέσα της Άνοιξης και το απρόβλεπτο καλοκαίρι ως τέλη Αυγούστου. Σε σας έγκειται η τελική απόφαση και θα ήταν καλά να παρθεί ως τα μέσα του φθινοπώρου!

Η αναδρομή του Ερμή συμβαίνει στο ζώδιό σας, αρκετά δύσκολο λοιπόν το διάστημα αυτό, αφού θα αναμοχλεύετε τις παλιές καταστάσεις της ζωής και θα αισθάνεστε πως πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Όμως χάνετε την ουσία και άδικα παιδεύεστε. Όπως αναπολείτε το χθες, θα μπερδεύεστε περισσότερο. Αυτό θα δίνει λανθασμένες εντυπώσεις, ίσως μάλιστα γίνει αφορμή να έλκετε άτομα που δεν είναι ειλικρινή, απέναντί σας. Ή δεν έχουν σαφήνεια στις επιθυμίες τους. Το άγχος θα είναι έντονο και θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία σειρά στη ζωή και στις σχέσεις σας. Δεν είναι καλή εποχή για να λύσετε διαφορές στο γάμο ή με ένα συνεργάτη. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες

Παρθένος

Κεντρική εικόνα για σας:

Θα σας απασχολήσουν βαθύτερες σκέψεις, ένα μυστικό ή ένα κρυφό απωθημένο, ένα όνειρο που δεν έχει υλοποιηθεί ως τώρα. Μετά τα τέλη Αυγούστου όμως, θα μπορούσατε να θέσετε σε εφαρμογή την υλοποίησή του.

Η ζωή σας έχει μία δυσκολία αυτό το διάστημα, αφού αισθάνεστε να μην ξεχωρίζετε το όνειρο από την πραγματικότητα, την λογική από τον οραματισμό. Και επειδή είστε άτομα που λειτουργείτε εξωτερικεύοντας σκέψεις, μην σας αποθαρρύνει το διάστημα που διανύουμε. Επιδιώξετε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από διαλογισμό, αυτοσυγκέντρωση, ενδοσκόπηση, ανάλογα με την φιλοσοφία που σας ταιριάζει. Η καθημερινότητα σας έχει κουράσει ή έχετε πλέον δημιουργήσει τόσες υποχρεώσεις που έφεραν κόπωση και μία σύγχυση στην ζωή σας. Ενδιαφερθείτε για να βρείτε χρόνο για σας, μην περιμένετε να είστε στους έντονους ρυθμούς και την ταχύτητα που είχατε ως τώρα. Αλλά και μην κρύβετε διαρκώς παράπονα μέσα σας, γιατί θα κάνετε λάθος στην εκτίμησή σας και θα γίνετε πολύ αυστηροί.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;