Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ποια είναι η πρόβλεψη για το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 30 Ιουλίου – 6 Αυγούστου

από την Λίλιαν Σίμου

Τελευταίο διήμερο ενός τραγικού Ιουλίου και σε ένα τοπίο Αποκάλυψης, με όλα τα φαινόμενα, και κορύφωση την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο. και ταυτόχρονα, ανάδρομο τον Άρη και ανάδρομο τον Ερμή.

Πόσα τραγικά γεγονότα μας έφεραν σε κατάσταση σοκ;

Πόσες εικόνες φρίκης, ανέσυραν συνειρμούς και πόνο, φόβο, τρόμο, απελπισία;

Πόσες στιγμές αναλογιστήκαμε, πως μπορεί να ήμασταν κι εμείς εκεί, στις γνωστές παραλίες του λεκανοπεδίου, σ’ αυτές που σε μία σύντομη απόδραση, φθάνουμε κάθε φορά…;

Ο Ερμής, όπως αναφέραμε ήδη, είναι ουσιαστικός για τη σκέψη, τον λόγο, την ιδέα την ανασκόπηση και την εξέλιξη της επικοινωνίας. Σε μία εσωστρεφή διαδρομή ως την 18η Αυγούστου, νοσταλγούμε το παρελθόν και το αναπολούμε. Το παρελθόν και το “φορτίο του” ορθώνει ανάστημα” αυτή την εποχή. Εξ άλλου, καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, θα έλεγα πως είναι το κεντρικό μήνυμα αυτό: απολογισμός με στόχο την απελευθέρωση φορτίου της ψυχής μας.

Ωστόσο, την έκλειψη της Σελήνης, ευνοεί ένας αστεροειδής των Κενταύρων, ο Έλατος, ο οποίος συνδέεται με τον λόγο και τη γνώση. Κινείται αργά, όπως όλοι οι Κένταυροι, και το μήνυμά τους έχει διάρκεια πολλών ημερών.

Ο Έλατος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, ζώδιο της επικοινωνίας με τους άλλους, την γέφυρας των σχέσεων. Σε ζώδιο παρορμητικό και σε θετική γωνία προς την έκλειψη, στηρίζει τις συγκινήσεις μας και φωτίζει την διέξοδό τους. Συναισθήματα ανασφάλειας, αβεβαιότητας, προδοσίας, φόβου, πίκρας, απόρριψης, μοναξιάς, απογοήτευσης, χάραξαν το σημάδι τους βαθιά στην ψυχή.

Ο Ερμής δίνει την ευκαιρία να έρθουν στο φως, πληροφορίες, ιδέες, συμπεράσματα από γεγονότα που μας επηρέασαν στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν. Ο Έλατος, είναι η συνειδητοποίηση της ποιότητας της γνώσης, επομένως της διάκρισης μεταξύ της σοφίας ή της ρηχής γνώσης.

Κατά συνέπεια, η περίοδος αυτή, δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε την εμπειρία του παρελθόντος και να…

Να διακρίνουμε τον ειλικρινή λόγο από τον υποκριτικό.

Να θυμηθούμε λόγια που ειπώθηκαν και το βαθύτερο μήνυμα που μας διέφυγε

Να σκεφθούμε όσα δεν ειπώθηκαν και θα μπορούσαν να δώσουν εξηγήσεις

Να διακρίνουμε το πρόβλημα σχέσεων που είχε σχέση με την έπαρση και την αυτοπροβολή

Να ξαναφέρουμε στον νου κριτική και σχόλια που πλήγωσαν ευαισθησίες

Να αντιληφθούμε την δύναμη επιρροής κάποιων ανθρώπων στις ευαισθησίες μας

Να θυμηθούμε τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν

Καθώς κάθε συνάντηση, φέρνει το δικό της μήνυμα και αποτυπώνει το άγγιγμά της βαθιά στην ψυχή.

Είναι δάσκαλος για μας, όποιος έρχεται στον δρόμο μας.

Η εξέλιξή μας σε μεγάλο βαθμό, είναι ο δρόμος της μάθησης μέσα από τις σχέσεις. Για τον λόγο αυτό… έρχεται η στιγμή όπου δεν επιτρέπουμε πλέον στη ζωή μας ημίμετρα, αλλά αντιμετωπίζουμε με αποφασιστικότητα κάθε γνωριμία, δέσμευση ή σχέση. Διατηρούμε τον αυτοσεβασμό και την αυτοδιάθεσή μας, απέναντι σε εκείνους που προβάλλουν «κούφια λόγια» ή υποκριτικό λόγο.

Αναγνωρίζουμε την αξία μας, εκτιμάμε και αγαπάμε τον εαυτό μας, ο οποίος ολοκληρώνεται μέσα σε ένα υγιές πεδίο επαφής, ανταλλαγής γνώσης ή ιδεών. Είναι ο κώδικας επικοινωνίας με το περιβάλλον μας. Είναι εκεί όπου το Εγώ γίνεται Εμείς, και αγγίζει την πνευματική μας υπόσταση…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Κεντρική εικόνα για σας:

Αναδεικνύετε το ταλέντο σας, μπορείτε να κατανοήσετε την καρμική σας διαδρομή στις προσωπικές σχέσεις, να κάνετε μία σημαντική ερωτική γνωριμία ή να απομακρυνθείτε οριστικά από εκείνους που δεν εκτιμούν το συναίσθημά σας.

Αρχικά θα λέγαμε πως κλείνετε σημαντικές υποθέσεις, είτε με ένα αγαπημένο σας, είτε με το φλερτ σας, είτε με το παιδί σας. Γενικότερα, με τη διαχείριση των συναισθημάτων και αλλάζετε στάση και νοοτροπία ως προς την εκδήλωσή τους. Μπορεί να είχατε διαφορές, εκκρεμότητες και κάποια θέματα να επιλύσετε με αγαπημένους σας. Αν πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος, συζητήστε το. Αλλά με υπομονή και δίχως επικριτική διάθεση. Ζήστε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σας, διατηρήστε την εικόνα των θετικών αναμνήσεων μαζί του, αλλά μην επενδύετε σε ό,τι βιώσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα. Μην εμπιστευθείτε επανάληψη εμπειριών με επιστροφή στη ζωή σας, εκείνων που σας πλήγωσαν. Ωστόσο, η επαφή με ό,τι σας εμπνέει, θα σας ξεκουράσει

Ταύρος

Κεντρική εικόνα για σας:

Ενδέχεται να σας απασχολήσει ένα οικογενειακό ζήτημα, ένα ακίνητο ή ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι σημαντικό να έρθετε σε αρμονική συνεννόηση με τους οικείους σας ή να αποδεχτείτε τις διαφορές σας και να πάρετε αποφάσεις.

Το πατρικό σπίτι, θα σας απασχολήσει σαν οικοδόμημα και ίσως θελήσετε να σκεφθείτε πώς να το διορθώσετε σε θέματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες, που φέρνουν όμως έξοδα και δυσκολίες. Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, θα πρέπει να είστε λίγο πιο χαλαροί μαζί τους. Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα είναι χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία. Μέσα στο σπίτι θα ήταν καλό να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Φροντίστε το και δημιουργείστε μία ήπια ατμόσφαιρα, ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο.

Δίδυμοι

Κεντρική εικόνα για σας:

Αυτή την εποχή, συναντήσεις και συζητήσεις βγάζουν στην επιφάνεια μυστικά ή επίγνωση για το άμεσο περιβάλλον. Θα η εποχή των μεγάλων αποφάσεων!

Ο Ερμής, αν και κυβερνήτης σας, προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό προκαλεί ένα άγχος. Επειδή δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από την σταθερότητά σας και αισθάνεστε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων. Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει διαφορετικές ιδέες ή να προβάλει τις δικές του απόψεις και θα σας ενοχλήσει. Συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν σπίθα για δημιουργία και έμπνευση, θα είναι επωφελείς για σας και δεν αποκλείεται ένα όραμά σας, να αρχίσει να σχεδιάζεται για το μέλλον. Σημαντικές αποφάσεις όμως, ας πάρετε μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;