Οικονομική στήριξη 10 εκατ. ευρώ στους πληγέντες της μεγάλης φωτιάς στην Αττική!
Δείτε αναλυτικά τι αποφασίστηκε!

Η Βουλή ανακοίνωσε μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.

Eνημέρωση στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές, που αποφάσισε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, έκανε ο πρόεδρος της Βουλής κ.Νίκος Βούτσης.

Η έκτακτη διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε ομόφωνα την οικονομική στήριξη με 10 εκατομμύρια ευρώ, από το αποθεματικό της, στον Ειδικό Λογαριασμό που δημιουργήθηκε με χθεσινή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Όταν ολοκληρωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες η ακριβής καταγραφή της κατάστασης των οικογενειών που επλήγησαν, θα συγκροτηθεί Ειδική Επιτροπή, στην οποία θα συμμετάσχουν διοικητικά στελέχη της Βουλής, εκπρόσωποι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και των αρμόδιων Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών. Η Επιτροπή αυτή θα αποφασίσει τη χορήγηση ειδικού βοηθήματος προς όλα τα παιδιά έχουν πληγεί από τις τρομακτικές και καταστροφικές πυρκαγιές. Η βοήθεια θα χορηγηθεί εφάπαξ στο λογαριασμό κάθε παιδιού, με στόχο τη στήριξή του στο παρόν και στο μέλλον.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;