Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αποκαλυπτική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Καρκίνος

Οι μέρες που ακολουθούν σας κάνουν να θέλετε να περάσετε μία χρονική περίοδο με προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε λοιπόν ήδη σε σχέση, ο ουρανός προδιαγράφει όμορφες ιδιαίτερες στιγμές και έντονα συναισθήματα, που ίσως σας ξαφνιάσουν κι εσάς τους ίδιους. Είναι σημαντικό να αξιολογήσετε εκ νέου, σχέσεις ή συνεργασίες, και να διαπιστώσετε το πόσο αυτές υπήρξαν σημαντικές ή παραμένουν σημαντικές για σας.
Βασικό σημείο της διερεύνησης, θα είναι η ποιότητα και η ανάγκη να απομακρύνετε ό,τι δεν είναι ποιοτικό πλέον.

Οι δεσμοί γίνονται ισχυρότεροι και μπορείτε να εκφραστείτε δίχως επιφυλάξεις πλέον, όταν έχει αποδειχτεί ποιοι αξίζουν.

Υπάρχει η περίπτωση, αν το υποστηρίζει το ατομικό σας ωροσκόπιο, να προσκολληθείτε σε ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή σας συγκινεί ερωτικά και θα παραμελήσετε άλλα του χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του και αυτό θα σας εγκλωβίσει. Στην περίπτωση όμως που υπάρχει σαφής διάκριση και σωστή ποιότητα σε όλα τα επίπεδα της σχέσης, αφεθείτε στο νέο αυτό προφίλ αυτό-έκφρασης.

Αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, υπάρχει ένας εκνευρισμός και μία εσωτερική αναστάτωση. Μπορεί να πάρετε την πρωτοβουλία για μία σχέση καθώς τελικά θα διαπιστώσετε την αξία της. Θα τολμήσετε να κάνετε τη διαφορά!

Λέων

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο, αφυπνίζει πάθη, συγκινήσεις, συναισθήματα που περιέχουν αδυναμίες αλλά και εξάρσεις, όλα μέσα από ένα κλίμα επανάστασης, όπου περιμένετε να βρείτε την αλλαγή και να απαλλαγείτε τελικά από την ταλαιπωρία του χθες… Πρέπει να τολμήσετε να δείτε βαθιά μέσα σας, την αιτία των όσων συμβαίνουν σήμερα. Να αντιμετωπίσετε τις δικές σας κινήσεις και πρωτοβουλίες. Η φήμη σας, η καριέρα σας, το κοινωνικό περιβάλλον οδεύουν προς σημαντικές αλλαγές. Ας είναι με τον καλύτερο τρόπο η διαχείρισή τους, για να βγείτε ωφελημένοι.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, η μαγεία και η γοητεία εμπλέκονται απαιτητικά και φέρνουν αντιδράσεις. Έλξη και απώθηση με έντονες διαμάχες, αλλά και επανασυνδέσεις, ίσως είναι το προφανές τοπίο των ημερών που ακολουθούν. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τώρα τις διαφορές σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Αν έχετε μία σχέση που ασκεί πάνω σας ιδιαίτερη γοητεία, θα αισθάνεστε παγιδευμένοι, αλλά ίσως τελικά είναι αυτό που σας αρέσει. Πριν πάρετε απόφαση, σκεφθείτε τα δώρα της.

Αν όμως προκύψει μία νέα πρόκληση, τότε θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε πειραματισμούς. Υπάρχει η προδιάθεση για καρμικές επιλογές στις σχέσεις. Ίσως η συναστρία δείξει τι συμβαίνει τελικά και αν αξίζει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας.

Με την δυνατότητα να εκφράζεστε όμορφα συναισθηματικά, διατηρείτε την ποιότητα και αποφύγετε τον εγωισμό και την αυτοπροβολή που δεν σας ταιριάζει. Αναζητήστε με γενναιότητα και μεγαλοψυχία μία σωστή αισθηματική επαφή, δίχως την ανάγκη να επικρατήσετε στους αγαπημένους σας

Παρθένος

Είστε εκ φύσεως αφοσιωμένοι στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις. Πολλά και ανατρεπτικά όμως τα γεγονότα αυτών των ημερών, σας βγάζουν από τις συνήθειές σας. Μην αναστατωθείτε. Αφεθείτε στις προκλήσεις και δείτε λίγο διαφορετικά τη ζωή. Η ρουτίνα δεν μπορεί να διατηρηθεί και νέες γνωριμίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο, προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης και συγκινήσεις πολλές και διαφορετικές.

Σε πρώτο βαθμό βέβαια, υπάρχει ως πρόκληση, ξάφνιασμα και μαγνητισμός. Έλξη και έκπληξη από κάποιο άτομο που δεν περιμένατε. Η αίσθηση μπορεί να είναι διαφορετική, αλλά και εσείς δίχως να προσπαθείτε δημιουργείτε εντυπώσεις. Εσείς πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ. Λίγο δύσκολο θα είναι αυτή την εποχή.

Αποκαλύπτεται μία κρυφή εχθρότητα ή αντιπαλότητα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αναστατωθείτε. Αν είστε αποφασισμένοι για να δώσετε μάχη, μην αντιδράσετε άμεσα. Σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις. Αλλά διατηρείτε όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους και μην εκθέτετε τις σκέψεις σας.

Η περίοδος αυτή σας δίνει την ευχέρεια να σκεφθείτε βαθύτερα, να ανακαλύψετε τις αδυναμίες και ίσως την ατολμία που σας ενοχλεί και να βρείτε υγιείς βάσεις σε μία νέα οπτική ζωής.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;