Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αποκαλυπτική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αποκαλυπτική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Ένα φεγγάρι ανατρεπτικό, καρμικής συνειδητοποίησης

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Στα μέσα του καλοκαιριού και της πλέον έντονης –από πλευράς φαινομένων- περιόδου, έχουμε την Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στην 5η μοίρα. Συμβαίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου αργά το βράδυ και είναι η δεύτερη κατά σειρά, αφού θα ακολουθήσει ακόμη μία Ηλιακή ξανά, μέσα στον Αύγουστο.

Αφορά τις βαθύτερες επιθυμίες, το ένστικτο και την ανάγκη να νιώσουμε ασφάλεια. Μία Σεληνιακή έκλειψη, σηματοδοτεί αλλαγές βαθιές και συχνά λιγότερο αντιληπτές, παρά με τον απροσδιόριστο τρόπο της «αίσθησης» και καταλύουν εκ των έσω τα θέματα που αγγίζουν.

Όπως αναφέρουμε στο άρθρο μας: «Εκλείψεις και αστρολογία», κάθε έκλειψη έχει την δική της εικόνα και είναι τουλάχιστον αφελές να προσεγγίζεται μόνο με το ζώδιο στο οποίο σχηματίζεται. Είναι ένα φαινόμενο σε συγκεκριμένη στιγμή γέννησης και αυτό προσφέρει την τελική του εικόνα. Κάθε έκλειψη φωτίζει συγκεκριμένες πτυχές της ζωής μας και όχι φυσικά όλων των ανθρώπων ή κάθε τόπου.

Το ότι αναφέρεται σε κάποια δελτία ειδήσεων ως ξεχωριστό φαινόμενο γιατί συμπίπτει να είναι Πανσέληνος, είναι λάθος. Η έκλειψη Σελήνης πάντα προϋποθέτει την ημέρα της Πανσελήνου, με κάποια ακόμη χαρακτηριστικά που δεν συμπίπτουν κάθε μήνα, αλλά συνήθως δύο φορές τον χρόνο! Για τον λόγο αυτό, το να τονίζουμε πως είναι σε ημέρα Πανσελήνου, είναι περιττό.

Η πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, ήταν έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Έφερε στην επιφάνεια συγκινήσεις και αρκετές ανησυχίες για ό,τι θεωρήσαμε ή θεωρούμε οικείο, αγαπημένο, προσωπικό. Καθώς ήταν μία ιδιαίτερα έντονη έκλειψη, νιώσαμε και ακόμη νιώθουμε πως πρέπει να δώσουμε μία μάχη για να ανακτήσουμε την χαμένη μας ασφάλεια, να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ή τους ανθρώπους που φροντίζουμε.

Στην συνέχεια, την εβδομάδα που διανύουμε, έχουμε τη δεύτερη κατά σειρά έκλειψη, Σεληνιακή.

Τα βασικά της χαρακτηριστικά μας πληροφορούν ότι επικρατεί εξωστρέφεια των συναισθημάτων και ένταση… Κι αυτό διότι, δύο στοιχεία υπερτερούν, η φωτιά και ο αέρας. Η φλόγα των συγκινήσεων και η ανάγκη να τα μοιραστούμε με τους άλλους. Η σπίθα της έμπνευσης και η ιδέα της υλοποίησης.

Ωστόσο, η Σελήνη βρίσκεται ανάμεσα στον Νότιο Δεσμό της και τον ανάδρομο Άρη.

Θέλοντας και μη, είναι μία έκλειψη που τείνει να εκλείψει ό,τι μας έχει ταράξει, αναστατώσει, ανατρέψει την καθημερινότητα… Λύνουμε λογαριασμούς με το παρελθόν, αντιμετωπίζουμε τα «φαντάσματα του χθες» με αποφασιστικότητα, εκφράζουμε τις ανάγκες μας, και έχουμε το σθένος να αντιδράσουμε σε επεκτατικές τάσεις εξουσίας (Ήλιος στον Λέοντα) ή εγωκεντρική συμπεριφορά όσων στέκονται απέναντί μας.

Η έκλειψη είναι σε μία χρονική περίοδο, κατά την οποία αντιμετωπίζουμε τον Άρη και τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση.

Το παρελθόν ορθώνεται μπροστά μας. Καρμικές εμπειρίες, αδυναμίες, αναλγησία, εγωκεντρικές αποφάσεις ή επιλογές, θα μας φέρουν μπροστά σε αποτελέσματα που θα εκπλήξουν.

Όλα βγαίνουν στο φως! Αναγκαστικά, ό,τι ανασύρει αυτή η έκλειψη, έχει ήδη δώσει το στίγμα του πριν δεκαπέντε ημέρες και θα υπογραμμιστεί στην τρίτη κατά σειρά, έκλειψη, τον Αύγουστο, σφραγίζοντας το καυτό καλοκαίρι.

Επομένως, όλα είναι σε μία φρενήρη ροή, που δύσκολα σταματά κάποιος τον καταιγισμό των εξελίξεων.

Εδώ θα ταίριαζε η ρήση «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»… Αν έχουμε αδικήσει, θα φανεί το εύρος της αδικίας. Αν έχουμε φερθεί ανέντιμα, θα είναι πλέον φανερές οι ενδείξεις της στάσης μας. Αν έχουμε αδικηθεί ή πονέσει, θα αποτινάξουμε το βάρος που μας πνίγει…

Ο Ωροσκόπος στον Κριό και το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω, κάνουν τον τροχό των εξελίξεων να έχει αμεσότητα, και θα σταθούμε μάχιμοι, περισσότερο ενημερωμένοι, ή προετοιμασμένοι για όλα όσα μας ενδιαφέρουν. Κυβερνήτης του ωροσκόπου του φαινομένου, ο ανάδρομος Άρης, πρωτοσταστεί στο δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου για όσα πρέπει να ρυθμιστούν από τα πεπραγμένα του παρελθόντος. Ενώ ο Ουρανός, ο ένας από τους κυβερνήτες της έκλειψης, τετραγωνίζει την Σελήνη, τον Ήλιο, τον Άρη και τους Δεσμούς της Σελήνης. Ένα εκρηκτικό κοκτέηλ, όπου απαιτείται άμεσα και ξεκάθαρα, να διαλυθεί το σκοτάδι, η αμφιβολία, η ιδιοτελής συμπεριφορά.

Το αποτέλεσμα θα έχει καλή έκβαση, εφ’ όσον ο δεύτερος κυβερνήτης της Σελήνης, ο Κρόνος, είναι σε απόλυτη αρμονία με τον Ουρανό. Θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα, θα κατανοήσουμε τις αδυναμίες του χθες, θα ξεπεράσουμε δισταγμούς, φόβους, αβεβαιότητα… Και προφανώς, θα βρούμε λύσεις στα προβλήματα που πηγάζουν κυρίως από τις βαθύτερες ευαισθησίες ή τα ευάλωτα σημεία που δεν προστατεύσαμε ως πρότινος.

Σύμφωνα με τον Ντέην Ρουντγίαρ, τον σημαντικό δάσκαλο και φιλόσοφο, η ζωδιακή μοίρα της έκλειψης αναφέρει πως υπάρχει μία θαυμάσια εσωτερική καθοδήγηση από πνευματικούς δασκάλους του παρελθόντος. Η πλούσια κληρονομιά που φέρουμε ο καθένας ατομικά, είναι η δύναμη βάσης του χαρακτήρα μας. Ευθεία και πραγματική έμπνευση μπορεί να προκύψει με την συγκεκριμένη έκλειψη.

Ας ευχηθούμε να είναι τα δώρα της απελευθερωτικά για την ψυχή και το πνεύμα!

Στον χάρτη της Ελλάδας

Η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί, καθώς είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό της χώρας, ανατρεπτικές ειδήσεις, ίσως και κάποια κίνηση εντυπωσιασμού εκ μέρους των κυβερνόντων, με κρυφή στήριξη από το Κοινοβούλιο (εξάγωνο προς τον Πλούτωνα), ακόμη κι αν αυτό δεν είναι ανοιχτά παραδεκτό.

Καθώς σχηματίζει θετικές γωνίες με τον ωροσκόπο και τον 7ο τομέα της χώρας, υπάρχει περίπτωση το θετικό κλίμα που εμφανώς θα επικρατήσει, να είναι παροδικό, αλλά να επηρεάσει τον λαό και την άποψη που θα έχει για την κίνηση εντυπωσιασμού.

Προφανώς, αφού ο Άρης θα επιστρέψει ορθόδρομος το φθινόπωρο, θα αποκαλυφθεί κάτι που πλήγωσε το αίσθημα του λαού, αλλά αυτή τη στιγμή είναι παρασκηνιακό. Ο Ουρανός, είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα του κράτους. Εκείνο που φαίνεται θετικό, είναι το τρίγωνό του με τον Κρόνο.

Αλλά ο Κρόνος κινείται πλέον «αποφασιστικά» στον τομέα της χώρας, που είναι ήδη ευάλωτος, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τα δάνεια, τα αποθεματικά του κράτους. Σε σύνοδο προς τον αδύναμο Δία της χώρας και τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, μας ενημερώνει για την συρρίκνωση των δυνατοτήτων στα οικονομικά και την παρεμπόδιση προόδου, προφανώς από κάποια κέντρα στο Κοινοβούλιο, τα οποία κινούνται… πλουτώνια! (μόνιμη κατάσταση, στο νεοελληνικό κράτος, αλλά την υπογραμμίζει ή την ενδυναμώνει ο Κρόνος).

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Με την έμφαση σε θέματα κοινωνικών σχέσεων και των ομαδικών προσπαθειών ή στόχων, η περίοδος αυτή ευνοεί την συμμετοχή σε ομαδική εργασία – αλλά μόνο παραμένοντας ανένταχτοι στο πνεύμα και στις ιδέες! Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αθλητισμό ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, έχετε θέληση, έμπνευση, αισθητική, όραμα και δύναμη να προχωρήσετε. Νέες προοπτικές μπορεί να βρεθούν, να αγαπήσετε ένα νέο στόχο και να γοητευθείτε από ένα άτομο που θα σας ωθήσει προς νέους ορίζοντες. Η διάθεση σας ωθεί να βλέπετε το μέλλον με φωτεινές προδιαγραφές, αρκεί να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

Συναντάτε νέα άτομα, μαγνητίζετε και μαγνητίζεστε, αρέσετε δίχως δυσκολία και σας έλκουν άνθρωποι που δεν είναι συγκαταβατικοί και συντηρητικοί.

Στους κόλπους μίας συντροφιάς, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, θα σας δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα. Αν ήδη είστε δεσμευμένοι, θα υπάρξουν προβλήματα από το ταίρι σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ανταποκριθείτε, αλλά ας μην δώσετε άμεσα στόχο στο περιβάλλον σας.

Κάποιος άνθρωπος από το παρελθόν, που βολιδοσκοπούσε να κερδίσει την καρδιά σας, ακόμη προσπαθεί να εισβάλλει στη ζωή σας. Αποφύγετε να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο επανάληψης σε θέματα που δεν έχουν αλλάξει και διατηρούν τα ίδια προβλήματα του παρελθόντος.

Από εκείνους που σας συμπαθούν, θα πάρετε ένα δώρο, είτε ως αντικείμενο, είτε ως φιλία και θαυμασμό. Ωστόσο, τα δώρα αποκτώνται με κόπο ή με καθυστέρηση και σας κουράζει συναισθηματικά η διαρκής προσπάθεια.

Βελτιώστε τις γνώσεις σας και αναπτύξετε τις ιδέες σας. Θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα αρέσει αυτό που αναμεταδίδετε.

Ταύρος

Η περίοδος ωθεί τις προσπάθειές σας για να σας δώσει δύναμη και μαχητικό πνεύμα, δύο χαρακτηριστικά που πρέπει να εφαρμοστούν στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ένα περίεργο παιχνίδι εξελίσσεται εκεί. Τα σημεία αιχμής ξεκινούν από αυτό το καλοκαίρι και θα εξελιχθούν περισσότερο μέσα στο επόμενο έτος.

Αν είστε παντρεμένοι και υπάρχει μία ρωγμή στη σχέση σας, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ακόμη μία φορά για την αποκατάσταση του γάμου σας, αλλά με αγάπη και όχι διάθεση αντεκδίκησης. Αλλά να ξέρετε, πως υπάρχουν προκλήσεις και ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σε μία νέα ιστορία αγάπης, ή φλερτ που θα σας φέρει πιο κοντά στη φρεσκάδα των πρώτων στιγμών του έρωτα.

Θα ήταν καλό να βρείτε τον τρόπο να γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας και να κάνετε μαζί μία νέα αρχή, αναπτερώνοντας συναισθήματα και πάθος. Αν όμως αισθανθείτε απειλή, τότε πρέπει να φυλαχτείτε, καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος, είναι ορατά και μπορεί να δεχθείτε μία επίθεση που θα σας ξαφνιάσει.

Από την άλλη πλευρά, από μέρους σας, η ανάγκη για μία νέα εμπειρία στον έρωτα, δεν θα πρέπει να γίνει με γνώμονα την ζήλια ή ένα πάθος.

Εάν είστε αδέσμευτοι, παίζετε με την σαγήνη και την γοητεία. Αντλείτε τον θαυμασμό στον κοινωνικό σας χώρο και ίσως πρέπει να προσέχετε για ένα απρόσμενο γεγονός στον επαγγελματικό σας χώρο. Παραμείνετε τυπικοί και σωστοί στο έργο σας.

Δίδυμοι

Καθώς το ζώδιο του Υδροχόου έχει θετική γωνία προς το ζώδιό σας, θα λέγαμε πως οι προδιαγραφές δείχνουν πως θα έχει ευεργετική επιρροή από συναισθηματική άποψη. Βέβαια, αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από αυτές άλλων συνδυασμών και ζωδίων, θα πρέπει να προσέχετε τις πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρει το κλίμα γοητείας και μαγνητισμού που επικρατεί αυτές τις μέρες. Θα ενθουσιαστείτε προφανώς και θα είναι δύσκολο να βάλετε τάξη ή μέτρο στα αισθηματικά σας.

Κάποιες γνωριμίες τείνουν να είναι περισσότερο ιδεατές, παρά πραγματικές. Ίσως σας έλκει το κοινό υπόβαθρο σε απόψεις, φιλοσοφία ζωής και σκέψης. Αλλά είναι αρκετό για να επενδύσετε σε μία νέα εμπειρία; Αν όντως κρίνετε πως είναι αυτό που ζητάτε, τότε μπορείτε να γοητεύσετε και να γοητευθείτε σε ένα χώρο με πνευματικές αναζητήσεις. Θα εντυπωσιάσετε με τον λόγο σας και θα σας έλκει ένα άτομο με ίδια ιδεολογία. Προσέχετε όμως, γιατί δεν είναι μόνο αυτό αρκετό για να διαρκέσει στο μέλλον μία σχέση.

Ωστόσο, για ένα ζώδιο που βασίζει πολλά στην επικοινωνία, είναι μία γερή βάση. Ο Κρόνος σε θετικό συνδυασμό με τον Ουρανό, ως κυβερνήτες της έκλειψης, επιζητούν την συνέπεια και την ευθύτητα στις υποχρεώσεις. Οι προκλήσεις των ημερών μπορεί να σας κάνουν να το διατηρήσετε ως μήνυμα, ενώ ταυτόχρονα να χαρείτε τις ομορφιές μίας καλής επικοινωνίας και νέων ανθρώπων που σας προσεγγίζουν. Θα είστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να γίνει με σύνεση και σωστές βάσεις.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;