50 Θέσεις εργασίας
Δείτε αναλυτικά!

4 Θέσεις εργασίας – Δήμος Πάρου

Ο ∆ήµος Πάρου, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη 4 ναυαγοσωστών, µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου διάρκειας 3 µηνών.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

8 Θέσεις εργασίας – Δήμος Ηλιούπολης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης της πράξης στο πλαίσιο δράσης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που εδρεύουν στην Ηλιούπολη, και συγκεκριμένα των εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

1 ΠΕ Δασκάλων
1 ΠΕ Θεατρολόγων
1 ΠΕ Νηπιαγωγών
1 ΠΕ Μουσικών Σπουδών
4 ΠΕ Γυμναστών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση.
2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών συμπεριλαμβανομένης και τυχόν επιπλέον επιμόρφωσης σε συναφές αντικείμενο προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Εάν ο βαθμός πτυχίου δεν αναγράφεται στον τίτλο σπουδών είναι απαραίτητη η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης της σχολής όπου θα αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου. Σε περίπτωση πτυχίου της αλλοδαπής απαιτείται επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001) και αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.
4. Η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή αποδεικνύεται σύμφωνα με το Ειδικό Παράρτημα: (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης «14/3/2018 » μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της διαδρομής: Κεντρική σελίδα □ Πολίτες □ Έντυπα -Διαδικασίες □ Διαγωνισμών Φορέων □ Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ( να έχει εκδοθεί το τελευταίο 6μηνο).
6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων:
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης (ΚΔΑΠ) θα βαθμολογηθεί με επτά (7) μονάδες ανά μήνα εμπειρίας.
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε σχολικές μονάδες ή άλλες δραστηριότητες για παιδιά σχολικής ηλικίας, συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων θα βαθμολογηθεί με τρεις (3) μονάδες ανά μήνα εμπειρίας.
Η προϋπηρεσία βαθμολογείται μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών, και για συνολικό χρονικό διάστημα έως 60 μήνες.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σοφ. Βενιζέλου & Πρωτόπαπα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κ. Χριστίνας Κόκκορη (τηλ. επικοινωνίας: 2109970040). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;