Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Ευθυκρισία και συνετές επιλογές
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι νέο φέρνει η καινούρια εβδομάδα σε κάθε ζώδιο!

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή όπου ένας νέος χρόνος γενεθλίων, σας αγγίζει, το ίδιο και η Πανσέληνος…ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Φυσικά είστε οι συμπρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτής, αφού δημιουργείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο.

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα.

Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.

Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί. Χρειάζεται το μέτρο και ο Κρόνος (κυβερνήτης της Πανσελήνου) για να διατηρήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Αν θεωρείτε πολύτιμους κάποιους ανθρώπους, αυτή την περίοδο, αναθερμάνετε τη σχέση μαζί τους. Είστε σε ευνοϊκή θέση!

Λέων

Η Πανσέληνος θα λειτουργήσει ως αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε.

Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος.

Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε.

Επειδή δεν είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά.

Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σας, σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς, φέρνουν ευχάριστα γεγονότα με προοπτική διάρκειας.

Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία!

Παρθένος

Θα σας δοθούν θετικές προοπτικές, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας.

Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής αυτή την περίοδο.

Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη.

Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.

Όνειρα για συναισθηματική κάλυψη, αν είστε μόνοι ή απογοητευμένοι, εκπληρώνονται με μία ξαφνική ανατροπή, υπέρ σας. Οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;