Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω - Ευθυκρισία και συνετές επιλογές
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι νέο φέρνει η καινούρια εβδομάδα σε κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Ευθυκρισία και συνετές επιλογές

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Πανσέληνος στα τέλη του μήνα Ιουνίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σχηματίζεται λίγο πριν τις 8 το πρωί, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στην 7η μοίρα του Αιγόκερου.

Η Πανσέληνος είναι η πιο φωτεινή φάση της Σελήνης, είναι η περίοδος κατά την οποία φωτίζονται οι βαθύτερες και μύχιες συγκινήσεις και εκδηλώνονται οι επιθυμίες και οι ανησυχίες μας.

Αξίζει να σταθούμε σε κάποια βασικά της χαρακτηριστικά:

– Η Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται σε αδυναμία. Επομένως εξ αρχής, η Πανσέληνος αυτή απαιτεί να έχουμε ισορροπία εσωτερική και εγκράτεια. Να αποφύγουμε συγκινησιακές εξάρσεις που ενδέχεται παρορμητικά να υπάρχει αδυναμία ελέγχου τους.

-Η Σελήνη βρίσκεται αυτή την στιγμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, κυβερνήτη της. Η αίσθηση του καθήκοντος, του περιορισμού και των υποχρεώσεων, αφήνει μία γεύση μελαγχολίας. Η ψυχή μάχεται και συγκρούεται με τις φιλοδοξίες και τις προκλήσεις της εποχής. Αλλά και τις προσωπικές μας προσδοκίες.

-Η Πανσέληνος είναι σε δύσκολη όψη με τους αστεροειδείς Χείρωνα και Υγεία. Η ψυχική μας υγεία, είναι σε κρίσιμο σημείο λόγω των πιέσεων και των τραυματικών εμπειριών που άφησαν τα ίχνη τους, τους προηγούμενους μήνες. Η θετική συμβολή του Ουρανού όμως στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει το έδαφος για νέες ιδέες, σοβαρές συνειδητές επιλογές, ολοκλήρωση.

– Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο και σε σύνοδο με τον Ερμή, φέρνει μία σχετική ενδυνάμωση στο φεγγάρι του μήνα, αφού στηρίζει ζωδιακά τις ιδιότητές του. Αναζητάμε ασφάλεια, την προστασία των συγκινήσεων, την ευαισθησία και την τρυφερότητα. Δεκτικοί στις επιρροές τους περιβάλλοντος, είμαστε συχνά ευάλωτοι. Η λογική φιλτράρεται από το συναίσθημα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο, μας παρακινεί να αποστασιοποιηθούμε δίχως να φοβόμαστε τις ευαίσθητες πτυχές μας.

– Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης, είναι στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και στον πρώτο οίκο, απαιτώντας να απολαύσουμε το φως και την δημιουργική μας έκφραση, να αγαπήσουμε τη ζωή με την ομορφιά της.

-Ο αστεροειδής Δήμητρα σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Ρέγκουλους και στον τομέα των καρπών των κόπων μας, «υπόσχεται» να καρποφορήσει το έργο μας. Προϋπόθεση: αυτή η Πανσέληνος να φωτίσει ρεαλιστικούς στόχους και να επιλέξουμε ό,τι αναδεικνύει το ταλέντο μας, την έμπνευση και τη χαρά.

-Σημαντική είναι η καρμική διαδρομή του Άρη, που ξεκίνησε την ανάδρομη διαδρομή του μόλις δύο ημέρες πριν την Πανσέληνο. Μας φέρνει σε επαφή με τα πεπραγμένα μας, και αναχαιτίζεται η ταχύτητα των εξελίξεων στο έργο μας, περιορίζεται η ανάγκη για ανατροπές

Πανσέληνος και Ελλάδα

Στον χάρτη της χώρας η Πανσέληνος ως αστρολογικό φαινόμενο, υποδεικνύει τις αξίες του κράτους, τα αποθεματικά και τα δάνεια, τις συμφωνίες στα θέματα του Ασφαλιστικού και συντάξεων, που προκαλούν συρρίκνωση και απογοήτευση, περιορίζουν την γονιμότητα των ιδεών και την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν σε άλλα άρθρα της Πολιτικής Αστρολογίας, η Ελλάδα έχει δύσκολο χάρτη, δηλαδή είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν τα θετικά στο φως για τον τόπο.

Ο ανάδρομος Άρης κινείται στο Μεσουράνημα της χώρας και μας πληροφορεί πως η περίοδος αυτή, αναστατώνει το κυβερνητικό σχήμα, ανατρέπει τις συνεργασίες με τους οικονομικούς παράγοντες και περιγράφει ανακόλουθες υποσχέσεις και απρόσμενες εξελίξεις. Εκνευρισμός και ρήξεις.

Οι ριζοσπαστικές αλλαγές δύσκολα θα ολοκληρωθούν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αντίθετα, σπασμωδικές κινήσεις πυροδοτούν εκρήξεις. Όλα μοιάζουν να είναι σε μία πυριτιδαποθήκη.

Η Αφροδίτη της Πανσελήνου συνδέεται με την αντίθεση του Κρόνου προς τον Ήλιο της χώρας, όπου η χαρά και η αίσθηση της ασφάλειας περιορίζονται από τις κινήσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Η απογοήτευση είναι εμφανέστερη από τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις, που ίσως δεν φαίνονται να δίνουν ελπίδα.

Αποσυμβολισμός της μοίρας της Πανσελήνου

Όπως συνηθίζω να αναφέρομαι στον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου περιγράφει πως «οι ανώτερες συμπαντικές δυνάμεις» μπορούν να βοηθήσουν και να φέρουν μία απροσδόκητη εύνοια (στα θέματα που μας αγγίζει η Πανσέληνος)

Αξίζει να αναλογιστούμε το μήνυμα…

Κριός

Ευαισθησίες και συγκίνηση αναπτύσσονται αυτές τις ημέρες. Ίσως αισθανθείτε ευάλωτοι ή πολύ τρυφεροί.

Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε σχέση με την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα.

Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο.

Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή!

Στα αισθηματικά σας όμως, μία ρομαντική ιστορία, ξεκαθαρίζει και γίνεται συγκεκριμένη πια. Αλλάζουν οι συνθήκες υπέρ σας… Χαρείτε ολιγοήμερες διακοπές, σχεδιάστε τις διακοπές ή εξόδους ψυχαγωγίας, με το ταίρι σας.

Ταύρος

Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, αλλά και γόνιμοι μέσα από τις σκέψεις σας. Ο Ουρανός βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας, προκαλεί αναστάτωση, αλλά και παρακίνηση για να νιώσετε απελευθερωμένοι με το μήνυμα της Πανσελήνου.

Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής.

Κάποια άτομα με ζεστασιά θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Υπάρχουν κοντά σας εκείνοι που προσδίδουν ρομαντισμό και όραμα στη ζωή σας.

Στα οικονομικά, ας είστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις.

Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας αγγίξει με τις ιδέες του. Ας αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τα όνειρά σας, μπορούν να υλοποιηθούν, είστε ικανοί να τα επεξεργαστείτε σωστά και προσγειωμένα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και τα αποθεματικά σας. Η διαχείρισή τους είχε πολλά εμπόδια τελευταία και υπήρξατε ευεπηρέαστοι τους προηγούμενους μήνες

Ίσως έγιναν λάθη, ή είχατε σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σας. Τώρα έχετε την ανάγκη να απολαύσετε ή να αλλάξει η διάθεσή σας προς το καλύτερο. Για να αλλάξουν όμως οι ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί, χρειάζεστε υγιείς βάσεις.

Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλειά σας. Καθώς ο Ερμής, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στον Καρκίνο, είστε περισσότερο ευάλωτοι, ευαίσθητοι και δεκτικοί.

Αποφύγετε επενδύσεις αυτό το διάστημα, κυρίως σε ό,τι αφορά ακίνητα.

Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα, καθώς ο κόπος σας αναγνωρίζεται.

Στον χώρο της καριέρας, θα υπάρχει η ευκαιρία να γοητεύσετε και να κερδίσετε εντυπώσεις, αλλά δεν θα γίνεστε κατανοητοί. Ίσως αυτό υπογραμμίζει την έλξη προς το πρόσωπό σας. Καλό θα είναι να κρίνετε πιο αυστηρά όσους σας ενδιαφέρουν ως προς την προώθηση του έργου σας. Οι στόχοι αλλάζουν προφανώς, αλλά παραμένουν πρακτικοί.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;