Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4-11 Ιουνίου - Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Για δες τι θα φέρει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Ζυγός

Εκείνο που θα μετρά σε σας αυτή την εποχή, είναι η εσωτερική ασφάλεια. Θέτετε τέλος σε μία σχέση οικογενειακή ή σας επηρεάζει σαν να είναι σε τέλμα ή ένα τέλος. Θα είναι σημαντικό να δώσετε βαρύτητα σε σημαντικούς στόχους που αλλάζουν και μία νέα πορεία ή διαδρομή. Κατά συνέπεια, να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, όπου υπάρχουν, και να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε ένα ουσιαστικό έργο που προκύπτει από την δύναμη της αλλαγής, της μεταμόρφωσης. Πνευματικά ανήσυχοι, θέλετε να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά και η δημιουργική σας έφεση θα επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση και θα είναι μοχλός αναζωογόνησης. Αποφύγετε όμως την εμμονή σε ένα τέλμα ή σε κάτι που χάθηκε. Διατηρείτε τις ευαισθησίες σας και αποφύγετε την χειριστική συμπεριφορά, δική σας ή των άλλων προς εσάς. Ας θυμόσαστε πως ό,τι χάνεται, αφήνει χώρο για να γεννηθεί κάτι νέο. Και η διαισθητική σας ικανότητα θα σας οδηγήσει σωστά. Η εποχή αναδεικνύει πως πρέπει να μάθετε να χτίζετε την εσωτερική σας ασφάλεια μόνοι σας, με φίλους, με παραγωγική δουλειά, μετριάζοντας την σκληρότητα των εξωτερικών προκλήσεων.

Σκορπιός

Θα σας ενδιαφέρει κάθε νεωτερισμός ή πρωτοτυπία αυτή την εποχή, εξ άλλου σας έλκουν τα θέματα που διεγείρει ο Πλούτωνας, ως κυβερνήτης σας. Οι σκέψεις στρέφονται γύρω από ένα πάθος για δημιουργία και έμπνευση. Προφανώς θα έχετε νέους τρόπους σκέψης πάνω σε θέματα πρακτικά, όπως τα οικονομικά, και πάνω στις σχέσεις. Με δυνατότητα ανάλυσης σε βάθος και ικανότητα επιστημονικής έρευνας θα αναζητήσετε λύσεις σε θέματα που έχουν προκύψει στους δύο προαναφερθέντες τομείς. Θα ψυχολογείτε αρκετά τους άλλους, αλλά ας μην γίνετε χειριστικοί μέσω του λόγου ή της δύναμης επιρροής σας προς αυτούς. Αν σας έχει πονέσει μία απώλεια, αποφύγετε τις εμμονές και αλλάξετε σκεπτικό, τρόπο προσέγγισης του θέματος, αλλά και αναζητήστε άλλους δρόμους στον τομέα αυτό. Είστε ευπροσάρμοστοι, με επαναστατική σκέψη. Ενδιαφερθείτε για την προσωπική πνευματική σας ανάπτυξη. Αν έχετε ταλέντο στην συγγραφή, θα αποτυπώσετε την κριτική σας και το συναίσθημα, καλύτερα από ποτέ! Θα ανοίξουν δε, νέοι πνευματικοί δρόμοι μέσω των συγκινήσεων.

Τοξότης

Αυτή την εποχή σας ενδιαφέρει ένα σοβαρό απόκτημα. Παθιάζεστε με την ανάγκη να ξεκινήσετε από ο μηδέν και να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, που θα ωφελήσει και σας και θα σας διασφαλίσει για το μέλλον. Υπάρχει έντονη επιθυμία για έναν οικονομικό στόχο, και ίσως μέσω αυτού, η καθιέρωση και ο έλεγχος. Η δημιουργική έμπνευση σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια πάθους και πόθων. Αποφύγετε την υπερβολική κτητικότητα σε υλικά πράγματα και την εξάρτηση σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων. Συνειδητά ή υποσυνείδητα, ίσως εξισώνετε τον πλούτο με την εξουσία. Με έκδηλη την ανάγκη επιβεβαίωσης και επανακαθορισμού της θέση σας, αισθάνεστε άβολα να επιδιώκετε την καθιέρωση μέσω των αποκτημάτων. Ωστόσο κρίνετε πως είναι απαραίτητο να παραμείνετε σταθεροί στο έργο σας. Υπάρχουν οι δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δύναμη και ανάπτυξη βαθύτερων αξιών. Μεταμορφώνεστε με την αντίληψη της ασημαντότητας της ύλης μέσα από απώλειες…

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;