Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4-11 Ιουνίου - Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Για δες τι θα φέρει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Αιγόκερως

Είναι η στιγμή για μία σημαντική σας επιδίωξη. Διαθέτετε έντονο μαγνητισμό και έλκετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Καθώς έχετε πλήρη επίγνωση του εαυτού τους και έναν αυτοέλεγχο σε όλους τους τομείς, συναισθηματικά, πνευματικά, συγκινησιακά, ας μην είστε αυστηροί με όσους βρίσκονται σε μία σχέση εξάρτησης προς εσάς.. Ο έλεγχος αυτός δεν μένει σε προσωπικό επίπεδο (αυτοέλεγχος) αλλά προσπαθείτε πιθανόν να ελέγξετε και άλλους, συνεργάτες ή το ταίρι σας. Με έντονη δυναμική προσωπικότητα, πάθος, προβάλετε μια εικόνα εξουσίας, ενώ εκπέμπετε και μια αύρα μυστηρίου. Υπάρχει δίψα για δράση, για ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αυτοπροβολή. Μπορεί να είστε πολύ επινοητικοί, αναλαμβάνοντας σε μία συνεργασία, ιδιαίτερες αρμοδιότητες. Ας μην γίνετε σκληροί από τον φόβο μίας απώλειας, Αντίθετα, διατηρώντας τις ευαισθησίες σας, θα υπάρξουν οι δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δηλώνει πως ό,τι και να συμβεί στο εξής, επουλώνονται τα τραύματα και γίνεστε περισσότερο «σοφοί» με την δύναμη που διαθέτετε.

Υδροχόος

Αναζητάτε αυτή την εποχή την συναισθηματική απομόνωση. Έχετε ανάγκη να μείνετε με τις σκέψεις σας. Είστε έντονα διαισθητικοί και με ψυχική ενέργεια. Ενδέχεται να επιδιώξετε να βρείτε αυτό που σας δίνει δύναμη και σας αναπτύσσει εσωτερικά και συναισθηματικά, ξεκινώντας από το «μηδέν». Θα αναπτύξετε την συναισθηματική σας επιρροή ίσως μέσω ενός ταλέντου ή μίας δεξιότητας. , ώστε να κερδίσουν την κρυφή δύναμη και την εξουσία που προέρχεται από τέτοιο ταλέντο. Ακόμα έχετε επιθυμία για μυστικιστικές και μεταφυσικές εμπειρίες. Έχετε επίσης την δυνατότητα να αντιμετωπίζετε συναισθηματικές απώλειες ή οικονομικές αλλαγές, με σθένος. Αν αγαπάτε πολύ και με βάθος, ή εμμονή, αποφύγετε την προσκόλληση ή αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διαθέτετε ιδανικά και μπορείτε να αφοσιωθούν σε φροντίδα συνανθρώπων σε κλειστούς χώρους όπως ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές. Αυτή την εποχή διεγείρονται μνήμες (Καρμικές), καθώς αισθάνεστε μια ανεξήγητη δύναμη και υπεροχή από τα βάθη της ψυχής και του υποσυνειδήτου! Ας αναγεννηθείτε συναισθηματικά και υλικά, διατηρώντας την αίσθηση δικαίου και ξεπερνώντας φόβους και εμμονές στις σχέσεις.

Ιχθείς

Για να επιτύχετε το καλύτερο αυτή την εποχή, θα βρείτε το νόημα της ζωής σε ομάδες και φιλίες. Υπάρχει έντονη ανάγκη να είστε αρεστοί και αποδεκτοί, κάτι που δεν είναι δύσκολο. Αν ανήκετε σε μία ομάδα με ιδεολογικές πεποιθήσεις, θα αγωνιστείτε γι’ αυτές αλλά μπορεί να απομονωθείτε ή να απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας και να έχετε απώλειες. Αν πάλι υπάρχει συναισθηματική μοναξιά, θα αναζωογονηθείτε σε ένα έργο συλλογικό. Επηρεάζετε πολλούς φίλους και θαυμαστές καθώς και οπαδούς των ιδεών σας. Εκμεταλλευτείτε τις επιδράσεις αυτές, δίχως χειριστική στάση. Απολαμβάνετε δημοτικότητα και είστε πολύ ελκυστικοί αλλά απόμακροι προς τους οικείους σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η τελική επιδοκιμασία των άλλων δίνεται μόνο όταν οι ίδιοι σέβεστε τα όρια και τους αγαπημένους σας. Αυτή η εποχή είναι σημαντική για αλλαγές στις σχέσεις και κάποιες δυσάρεστες ή ανώφελες, θα απομακρυνθούν οριστικά. Ένα νέο όραμα σας περιμένει!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;