Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αφροδίτη στον Καρκίνο - Τρυφερές συγκινήσεις, στοργικά συναισθήματα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό μου;

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει περισσότερο εκφραστικούς συναισθηματικά. Αλλά με διακυμάνσεις ξαφνικές. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας. Το βάρος της ευθύνης πέφτει σε σας και ο χειρισμός είναι λεπτός. Παρορμητικές κινήσεις δεν θα ωφελήσουν και θα είστε σε εγρήγορση και εκνευρισμό.

Θυμηθείτε όμως πως κατά διαστήματα, η σύγκρουση των πλανητών έχει σύνδεση με έντονες συγκινήσεις. Άρα μπορεί να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα, αν είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα!

Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν , το ίδιο και οι επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και ασχοληθείτε με τον διαλογισμό αλλά και την αυτοσυγκέντρωση.

Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, με συγκίνηση και τρυφερά συναισθήματα. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης.

Ξεκινά μία νέα ενδιαφέρουσα περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Προς το παρόν, θα αντιληφθείτε τις συγκινήσεις που κρύβετε βαθιά μέσα σας. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται πλέον.

Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια στον εργασιακό σας χώρο.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και θα συναντήσετε αγαπημένους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από την ζεστασιά και την παρόρμησή σας. Μην είστε όμως καυστικοί και ευερέθιστοι. Προγραμματίστε σωστά.

Παρά την δυνατότητα για γνωριμίες και φιλίες, δεν προχωρούν τα σχέδιά σας άμεσα και ίσως αισθανθείτε ενοχλημένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας παρόρμηση. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.

Οι σχέσεις με το περιβάλλον της καριέρας σας, απαιτούν προσεκτικά βήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας ένα τρόπο ευγενικό στην επίλυση διαφορών. Μην πιέζετε απαιτητικά αλλά και μην αντιδράτε έντονα στις απαιτήσεις των άλλων.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;