Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αφροδίτη στον Καρκίνο - Τρυφερές συγκινήσεις, στοργικά συναισθήματα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό μου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Αφροδίτη στον Καρκίνο
Τρυφερές συγκινήσεις, στοργικά συναισθήματα

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι προβλέψεις της εβδομάδας, έχουν ως βασικό φαινόμενο την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, από το Σάββατο 19 Μαΐου, αλλάζει την συναισθηματική μας έκφραση. Θα παραμείνει στο ζώδιο των συγκινήσεων ως την 13η Ιουνίου.

Η Αγάπη πλέον βιώνεται με τρυφερότητα, με ζεστασιά, βαθιά συγκίνηση και οικειότητα.

Η ανάγκη για ασφάλεια κοντά στους αγαπημένους μας , φίλους, συγγενείς ή προσωπική σχέση, είναι αισθητή.

Ο συναισθηματικός μας κόσμος όμως είναι ευάλωτος, δεκτικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος. Στο ζώδιο της Σελήνης, η Αφροδίτη βαδίζει με άνεση, αλλά έχει τις διακυμάνσεις που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες.

Το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, είναι ένα περιβάλλον που χρωματίζει την έκφρασή μας. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στον Καρκίνο, να έχουμε συναναστροφή με ανθρώπους που βιώνουν τη ζωή με την καρδιά!

Κάποιες φορές το συναίσθημα είναι σιωπηλό, αθόρυβο, εσωστρεφές, διστακτικό. Ωστόσο, όταν υπάρχει μεγάλη συγκίνηση, τότε εκφράζεται παρορμητικά και απόλυτα.

Δεν υπάρχει εκλογίκευση, και οι προσωπικές ανάγκες υπόκεινται σε βιωματική εμπειρία κάθε φορά.

Νοσταλγικές μνήμες βγαίνουν στην επιφάνεια, η αγάπη διατηρεί αναμνήσεις. Ένα δάκρυ σταλάζει κάθε φορά που θυμόμαστε εκείνους που μας πόνεσαν με ένα αποχωρισμό.

Θα είναι σημαντικό να προσέχουμε τον τρόπο εκδήλωσης της Αγάπης. Ενίοτε θα γίνουμε αρκετά πνιγηροί ή κτητικοί, υπερβολικά προστατευτικοί ή πιεστικοί για να βιώσουμε ασφάλεια ή να την προσφέρουμε σε όσους αγαπάμε. Ας αποφύγουμε την συναισθηματική εξάρτηση.

Διαισθητικά σχεδόν, νιώθουμε αυτό που νιώθουν όσοι έχουν πόνο, πίκρα, αδυναμία, αλλά και όσοι συνδέονται με μας, με δεσμούς αγάπης.

Θα μας αρέσει η ηρεμία, η γαλήνη, η οικεία ατμόσφαιρα, ο προσωπικός χρόνος και χώρος.

Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος, κατά την οποία μαθαίνουμε στο «άγγιγμα» και στην ένωση με το περιβάλλον, εξοικειωνόμαστε με την ιδέα πως ο συνάνθρωπος, ελάχιστα διαφέρει από εμάς.

Τρέφουμε τον εαυτό μας με αγάπη, και τρέφουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν με ζεστασιά και φροντίδα.

Ωστόσο, έχουμε δυσκολία να αποστασιοποιηθούμε αυτή την εποχή, κατά συνέπεια προσωποποιούμε ό,τι συμβαίνει.

Αφοσιωμένοι, θεωρούμε προσωπική υπόθεση τον πόνο των άλλων. Θα θεωρήσουμε πως ανήκουμε σε μία «μεγάλη οικογένεια», που δεν είναι οπωσδήποτε η φυσική οικογένεια.

Άλλοτε πάλι, θωρακίζουμε υπερβολικά τον εαυτό μας, δείχνοντας μία σκληρή εικόνα προς τους άλλους.

Μπορεί να στραφούμε προς τις παραδοσιακές αξίες, με ενδιαφέρον και ένθερμη υποστήριξη. Να γίνουμε δημιουργικοί, παραγωγικοί, αποδοτικοί στο έργο μας. Κατά συνέπεια, να αναπτύξουμε την οικονομική μας δυνατότητα, ή να φροντίσουμε καλύτερα τα οικονομικά μας.

Φροντίζουμε τα οικονομικά μας, ή τουλάχιστον στρέφουμε προς αυτή την κατεύθυνση την σκέψη μας. Δύσκολα όμως θα έχουμε σταθερότητα και μπορεί να αντιδράσουμε άμεσα, για να προλάβουμε διαρροή των χρημάτων. Βασική μας έγνοια θα είναι η διασφάλιση των προσωπικών αναγκών.

Το συναίσθημα μας ωθεί να αντιδράσουμε παρορμητικά, άμεσα, έντονα, καταλυτικά, πάντα με ευαισθησία όμως. Οι όψεις που σχηματίζονται αυτή την εποχή προς την Αφροδίτη, περιγράφουν τις λεπτομέρειες των διακυμάνσεων της ψυχής.

Σημαντικές όψεις με την Αφροδίτη θα έχουμε:

19-20 Μαΐου: εξάγωνο προς τον Ουρανό και τετράγωνο προς τον Χείρωνα

Αφύπνιση της ανάγκης να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να απελευθερωθούμε από σχέσεις που μας τραυματίζουν.

26 Μαΐου: αντίθεση προς τον Κρόνο

Παροδική θλίψη ή δυσκολία συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Εμπόδια στην συναισθηματική έκφραση.

1 – 2 Ιουνίου: τρίγωνο προς τον Δία και προς τον Ποσειδώνα

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος ανάπτυξης σχέσεων, καλλιτεχνικής δημιουργίας και έμπνευσης, ρομαντικών συναντήσεων ή προώθησης ενός πνευματικού έργου. Δεν αποκλείεται ένας πλατωνικός έρωτας ή μία όμορφη γνωριμία.

5 -6 Ιουνίου: αντίθεση προς τον Πλούτωνα

Συναισθηματική ένταξη, έντονα πάθη, ζήλια, κτητικότητα ή και πιθανή ρήξη. Προσοχή σε απώλεια οικονομική.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Φωτεινές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η λάμψη σας έλκει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά παράλληλα και ζήλια και αθέμιτο ανταγωνισμό. Προσπαθήστε να είστε διορατικοί και με αφυπνισμένο το ένστικτο.

Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή. Οξύτητα, αντιπαραθέσεις, αντιδράσεις, λεκτικές προστριβές θα φέρουν μία προσωρινή αναστάτωση.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει τάση για αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού.

Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε, θα πρέπει να προγραμματιστούν με σκέψη κι όχι ρίσκο. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει χαρούμενους στο οικείο περιβάλλον.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν. Η σύγκρουση προκαλείται από το άμεσο περιβάλλον. Προσοχή στην οδήγηση.

Με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση προς το ζώδιό σας, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας,, να στοχεύσετε σε νέες γνωριμίες και να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια πλέον, έχουν περιοριστεί αισθητά.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε τα πάντα. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας. Μην βιαστείτε για αποφάσεις ή ρήξη.

Επιδιώξτε να μην δίνεστε με υπερβολή, ή να μην υποχωρείτε σε διαρκείς απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.

Ό,τι έχει αξία για σας, γίνεται σημαντικό και πρωτεύον. Άνθρωποι που είναι πολύτιμοι, σας ενδιαφέρουν και αφήνετε την λογική κατά μέρος, για χάρη τους.

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;