Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 7 – 14 Μαΐου Μία εκρηκτική- ανατρεπτική εβδομάδα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια η καινούρια εβδομάδα;

Καρκίνος

Εναλλαγές και προκλήσεις δέχεστε αυτή την εποχή. Διάφορα γεγονότα θα δοκιμάσουν την υπομονή και την αντοχή σας. Αμφισβητείτε τα πάντα, αισθάνεστε ίσως απογοητευμένοι από κάποιο συνεργάτη ή τους εργοδότες σας. Αγωνίζεστε να φέρεται αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το γενικό καλό, στο επαγγελματικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Κινείστε όμως συνήθως κάτω από το βάρος της συγκίνησης. Αυτό ενδέχεται να φέρει ως αποτέλεσμα σοβαρές ανατροπές στην καριέρα σας. Η ανασφάλεια σας μπορεί να εκφραστεί με επαναστατικό και απόλυτο τρόπο απέναντι σε ό,τι στερεί την ελευθερία σας. Αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση αυτό το διάστημα διότι θα υπάρξει ρήξη και η τεταμένη ατμόσφαιρα θα αδικήσει το θέμα σας. Προστατέψτε την φήμη και την υπόληψη σας, όπως και το έργο σας. Ότι και αν γίνει πάντως θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε τις δυσκολίες, καθώς ο Δίας δημιουργεί πλέγμα προστασίας και αυτοσυντήρησης.

Λέων

Στον συνδυασμό εμπλέκεται το ζώδιο της φωτιάς του Κριού, που σας ευνοεί. Όμως δεν παύει να είναι μια περίοδος που απαιτεί επιφύλαξη. Τα γεγονότα που θα συμβούν αυτό το διάστημα θα αποτελέσουν αφορμή να δείτε τα λάθη σας και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Αυτά τα γεγονότα θα σας ωθήσουν να αναθεωρήσετε τις ιδεολογίες και τη φιλοσοφία της ζωής. Θα αποδεχτείτε μια προοδευτική αντίληψη του κόσμου, βασισμένη στις αρχές της ελευθερίας και της ισονομίας. Ενστερνίζεστε νέες πρωτότυπες ιδέες και προοπτική καινοτόμο. Αναζητάτε μια νέα φιλοσοφία ζωής.. Αν είστε σπουδαστές είναι μια καλή εποχή, να απομονωθείτε για να μελετήσετε, προσπαθήστε όμως να βάζετε τάξη στη μελέτη σας. Αν ταξιδέψετε, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας. Κάθε νέα γνώση σας φαίνεται ελκυστική. Τέλος, θα νιώσετε ικανοποίηση από μια επιτυχία σας που με τόσο κόπο αγγίξατε.

Παρθένος

Ασχολείστε ενστικτωδώς με τη βαθύτερη πλευρά σας, με σκοπό να απελευθερωθείτε από βιώματα και φόβους. Δεν έχετε υπομονή για καταστάσεις που προκαλούν πίεση ψυχολογική., έτσι μπορεί να Θέλετε να απελευθερωθείτε προφανώς και από ταμπού ή αναστολές. Δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να σας συναρπάσει και να σας κάνει να επαναστατήσετε. Σε κάθε περίπτωση μην ρισκάρετε σε δραστηριότητες ερωτικής ή οικονομικής φύσης, διότι έχετε την τάση αυτό το διάστημα να αγνοείτε τους κινδύνους και να αντιδράτε δίχως περίσκεψη. Απρόοπτα γεγονότα θα επηρεάσουν επίσης την οικονομική σας κατάσταση που έχει σχέση με το σύντροφο ή τον συνεργάτη. Αν αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και χρέη ή δάνεια, θα είστε πιο συγκροτημένοι. Αυτή η σύνοδος μπορεί να προκαλέσει εκπλήξεις, σε υποθέσεις αποταμίευσης ή περιουσιακών στοιχείων.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;