Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 7 – 14 Μαΐου Μία εκρηκτική- ανατρεπτική εβδομάδα
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι αλλαγές θα φέρει στα ζώδια η καινούρια εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018:  7 – 14 Μαΐου

Μία εκρηκτική- ανατρεπτική εβδομάδα

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου και ο Ουρανός κινείται στο τέλος του φλογερού Κριού, ενώ ταυτόχρονα τον ακολουθεί ο Ερμής σε σύνοδο. Ο Ερμής και ο Ουρανός είναι σύμβολα γνώσης, ιδεών, ιδεολογικών προσεγγίσεων, των αποφάσεων που ανατρέπουν το κατεστημένο.

Ο Ουρανός λίγο προτού εγκαταλείψει για κάποιους μήνες το ζώδιο του Κριού, δίνει το στίγμα:

Οφείλουμε να φέρουμε άμεσα αλλαγές σε ό,τι είναι ασθενικό, ημιτελές, ανούσιο, ανώφελο…

Ο Ερμής συνδυάζει την σκέψη προς μία νέα προοπτική, καινοτόμα, πρωτότυπη, επαναστατική, ριζοσπαστική!

Ταυτόχρονα δέχονται δύσκολο συνδυασμό από τον Άρη στον Αιγόκερω http://astrolife.gr/aris-ston-egokero-apo-18-martiou/. Έναν Άρη δυνατό και φυσικά, άμεσο και διεκδικητικό.

Ο Άρης στον Αιγόκερω, μας καλεί να αναλάβουμε ένα δύσκολο έργο, όπως εξ άλλου προβάλλει από τότε που έκανε την είσοδό του στο ζώδιο της επίτευξης υψηλών στόχων…

Ό,τι επιθυμήσαμε, για ό,τι μοχθήσαμε, ό,τι μας φάνηκε «βουνό», μας περιμένει να το κατακτήσουμε!

Χρειάζεται τόλμη, αποφασιστικότητα, ετοιμότητα, μαχητική διάθεση.

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην παρουσίαση του Άρη στον Αιγόκερω, εξετάζοντας το παρελθόν, αντιλαμβανόμαστε την σκληρότητα και τις δυσκολίες που βιώσαμε. Αν ήταν επιδίωξή μας η μάχη και ο αγώνας για ένα «καλύτερο αύριο», αν εκπαιδεύσαμε τον εαυτό μας να ανθίσταται και να παλεύει, αν εκπαιδευτήκαμε, θα έχουμε την ευκαιρία να δρέψουμε καρπούς.

Είναι καθήκον μας να αξιολογήσουμε τη δράση και να μην διστάσουμε πλέον.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας μπορεί να ενδυναμωθεί και να πάρουμε ένα ρίσκο, κόβοντας «φθαρμένους ιμάντες» με το χθες… Η εβδομάδα δεν συνιστά ολιγωρία, αντίθετα προκαλεί τον καθένα μας να προχωρήσει δυναμικά, αψηφώντας αδυναμίες, αναστολές, ανασφάλειες, ατολμία, επιθετικότητα ή ανταγωνισμό.

Φαίνεται πως έχουμε πλέον την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο, να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας, να εστιαστούμε μόνο στο αποτέλεσμα….

Είναι ωστόσο περίοδος συγκρούσεων, με τους άλλους και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας μην το ξεχνάμε. Ας δώσουμε την μάχη που αξίζουμε και αξίζει να κερδηθεί. Αυτό πρέπει να είναι η πυξίδα μας!!!

Η εβδομάδα καλεί να είμαστε σε εγρήγορση, να κινηθούμε άμεσα, να απαντήσουμε σε προκλήσεις, να φέρουμε εις πέρας δύσκολα έργα, να πάρουμε δυναμικές, τολμηρές αποφάσεις.

Εξ άλλου σε δύσκολες συγκυρίες ή μαχητικές περιόδους, υπάρχει η ρήση «ο τολμών νικά» και αν έχουμε αναζητήσει δικαίωση, έχουμε μοχθήσει, προσπαθήσει, αγωνιστεί για το καλύτερο, μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς την κορύφωση του έργου μας!

Μπορούμε να κόψουμε το νήμα με το παρελθόν που νοσεί, και να φέρουμε ίαση. Όλα έχουν το τίμημά τους, ας είναι το δώρο τους όμως αξιόλογο και σημαντικό. Αυτό μετρά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Ανυπόμονοι, άγρυπνοι, ετοιμοπόλεμοι, ανήσυχοι, διαρκώς αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Η περίοδος αυτή θα φέρει σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Η επιθυμία σας αυτό τον καιρό για απόλυτη ανεξαρτησία είναι παρακίνηση αυτή την εποχή να διακόψετε κοινωνικές σχέσεις και να τολμήσετε να κατακτήσετε ένα νέο περιβάλλον ή να διακριθείτε στο ήδη υπάρχον. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ότι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς του κατεστημένου. Δεν αντέχετε την αδικία, την έλλειψη σεβασμού προς το έργο σας, την πειθαρχία, ενώ επιδιώκετε πλέον τώρα να απελευθερωθείτε από όλα αυτά. Ωστόσο, η παρορμητική σας φύση, ας μην γίνει τροχοπέδη στην πρόοδο. Αντίθετα, η αλλαγή θα πρέπει να είναι εποικοδομητική, είναι μεγάλη ευκαιρία αυτή η εποχή για να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις. Θα κατακτήσετε την κορυφή, καθώς ανοίγετε ένα καινούργιο κεφάλαιο για τη ζωή σας. Ωστόσο, η επίτευξη φέρνει ανταγωνισμό και εκεί, πρέπει να είστε αποφασιστικοί, άμεσοι και όσο το δυνατόν…θωρακισμένοι! Επίσης φροντίστε για το κύρος και την αξιοπρέπεια σας, είναι η στιγμή που εσείς διαλέγετε την κοινωνική σας εικόνα.

Ταύρος

Αναστάτωση επικρατεί υποσυνείδητα, αγωνία και άγχος ενδέχεται να βιώνετε. Η ένταση ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, κρυφοί πόθοι, βιωματικές εμπειρίες που είχατε απαλείψει από τη μνήμη, προβάλλονται πλέον και ζητούν λύση! Κάποιες στιγμές η ανησυχία σας κάνει διστακτικούς, εξ άλλου δεν αντιδράτε άμεσα συνήθως. Μπορεί να αισθάνεστε καλύτερα παραμένοντας στο παρασκήνιο των εξελίξεων. Ο Άρης της εποχής σας βοηθά όμως, να δράσετε συντονισμένα και για ένα σημαντικό στόχο, ιδέα, γνώση, έργο… Εκεί θα βρείτε την πραγματική ελευθερία. Θα επιθυμήσετε και θα επιδιώξετε να ξεπεράσετε κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να απελευθερωθείτε. Ας μην υπερβάλλετε, γιατί η αγωνία μπορεί να είναι μόνο άγχος, φόβος από ένα απροσδιόριστο λόγο, που θα κρατήσει λίγο και θα φύγει. Είστε προσγειωμένοι, αναγνωρίζετε την αξία κάθε προσπάθειας, επομένως θα κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Οι στόχοι σας μπορεί να ξεφεύγουν τα τελευταία χρόνια από την τακτική του κατεστημένου. Ωστόσο, αναζητάτε το πνεύμα και την πρωτοπορία, κάτι που σας διευρύνει, και η εφευρετικότητα σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένταση και ρήξη με άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος, αν δεν είναι κατάλληλο για την πορεία σας. Ή αν είναι αρκετά ανταγωνιστική η μεταξύ σας σχέση. Ανατρέψετε τα δεδομένα των σχέσεων, εφ’ όσον σας περιορίζουν την πρόοδο. Αν ανήκετε σε μια ομάδα, οργάνωση, ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε διαφορετική ιδεολογία ή δεν αντιπροσωπεύει τα ιδανικά σας και τα πιστεύω σας. Στην περίπτωση αυτή, θα αποφασίσετε να αποχωρήσετε. Αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά προβλήματα, θα κάνετε τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Εφ’ όσον έχετε γνώσεις και έχετε καταβάλει προσπάθεια, θα αλλάξετε τα δεδομένα και θα αναγνωριστεί το έργο σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;