5 πράγματα που είναι «απαγορευτικά» όταν ξεκινάς μια νέα σχέση!
Τα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις!

Κάποια πράγματα είναι «απαγορευτικά» όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο στη ζωή σου!

Βρήκες εκείνο το άτομο που επιτέλους σε «κατάφερε» και αποφάσισες να επενδύσεις σε αυτό κάνοντας σχέση αλλά μάλλον δε ξέρεις πως στην αρχή μιας σχέσης κάποια πράγματα είναι «κόκκινο» πανί.

Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά όταν πρόκειται για κάτι καινούργιο στην ερωτική του ζωή, και δε γίνεται να ξέρεις πως αντιδρά ο καθένας.

Αυτά τα πράγματα είναι «απαγορευτικά»:

1.Οι ταμπέλες.

Κάποιοι έχουν την τάση να βάζουν ταμπέλες από το πρώτο ραντεβού και σε πολλούς προκαλείται άγχος! Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να δέχονται την ταμπέλα που επέλεξες. Χαλάρωσε και απλά απόλαυσε αυτό που συμβαίνει. Πιο μετά βάζετε την ταμπέλα που σας ταιριάζει.

2.Μην «πέσεις» με τα μούτρα! 

Έχουμε την τάση, όταν ξεκινάμε μια νέα σχέση να ξεχνάμε τα πάντα και να δίνουμε όλη μας την προσοχή εκεί. Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις αργά και σταθερά βήματα, γιατί έτσι θα καταφέρεις να δώσεις μεγαλύτερη διάρκεια στη σχέση.

3.Να μην έχεις προσωπικό χρόνο.

Ο προσωπικός χρόνος είναι σημαντικός. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις τα πράγματα που έκανες πριν. Απλά τώρα έχεις μια νέα προσθήκη στη ζωή σου που σε κάνει να χαμογελάς περισσότερο.

4.Η σύγκριση πρώην και νυν.

Αυτό είναι σούπερ απαγορευτικό! Ο πρώην είναι πρώην για κάποιον λόγο. Κανείς δε μοιάζει με κανέναν. Μπορεί κάποιες κινήσεις να σου θυμίζουν το παρελθόν αλλά δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι.

5.Τα όρια!

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε όρια και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Θέσε τα όρια σου από την αρχή και δώσε στον άλλο να καταλάβει πως κάποια πράγματα δεν τα δέχεσαι γιατί δε σου ταιριάζουν. Δεν είναι κακό!

Δες και αυτό: 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν σου αρέσει κάποιος που φοβάται τη δέσμευση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;