6 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν σου αρέσει κάποιος που φοβάται τη δέσμευση!
Υπάρχουν πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις!

Τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα αλλά αν το καλοσκεφτείς μπορείς να τα αλλάξεις!

Εσύ είσαι σε mood σχέσης και θες το ίδιο από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά καθώς περνούν οι μέρες παρατηρείς πως αυτός ο άνθρωπος αποφεύγει να έρθει πιο κοντά σου και να πάρει αυτή την απόφαση γιατί πολύ απλά φοβάται να δεσμευτεί!

Είναι λίγο μυστήρια η φάση και δεν είσαι και στην καλύτερη διάθεση, γιατί μπορεί να αισθάνεσαι πως έδωσες χρόνο σε κάτι που δεν αξίζει! Αλλά μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις αν δεν κάνεις κάποια πράγματα πρώτα!

Αν σου αρέσει, λοιπόν, κάποιος που φοβάται τη δέσμευση αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνεις! 

1.Μίλα μαζί του και μάθε τι σκοπούς έχει για τη μεταξύ σας σχέση! Τι είναι αυτό που του αρέσει αλλά και τι είναι αυτό που τον φοβίζει!

2.Δώσε στον εαυτό σου ένα χρονοδιάγραμμα και δες πόση υπομονή διαθέτεις! Αν δεις πως δε μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση αποχώρησε με ελαφρά!

3.Φρόντισε να μην παραμελήσεις τα ”θέλω” σου επειδή φοβάται τη δέσμευση! Μπορείς να θέσεις τα όρια σου και να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που θέλεις αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα γίνουν όλα αποδεκτά!

4.Μην πιέσεις!Καλό είναι όταν ένας άνθρωπος σου εκφράζει τη συγκεκριμένη φοβία να μην τον πιέζεις, διότι απομακρύνεται ακόμη περισσότερο! Δώσε χρόνο!

5.Προσπάθησε με τον τρόπο σου να τον κάνεις να «ανοιχτεί»! Βοήθησε τον να εκφράσει τις φοβίες του χωρίς να τον κατακρίνεις!

6.Το σημαντικότερο: Πρέπει να αποδεχθείς το ενδεχόμενο πως υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει να φοβάται τη δέσμευση! Παίζει σαν σενάριο και πρέπει να το ξέρεις! Αλλά δε χάνεις κάτι αν προσπαθήσεις!

Δες και αυτό : 10 πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι και περνούν «ζάχαρη»!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;