Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: «Μπλε» Πανσέληνος στον Ζυγό, 31 Μαρτίου!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει καινούρια εβδομάδα στα 12 ζώδια!

Καρκίνος

Το καλύτερο θα είναι να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.

Λέων

Με την έμφαση πλανητών στον Κριό, μπορούμε να θεωρήσουμε πως είστε σε μία περίοδο ευεξίας αυτές τις μέρες. Η χρονική περίοδος σας προσδίδει άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, διατηρώντας πάντα ένα μυστήριο. Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια άτομα με κύρος θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας φέρει νέες ιδέες για το μέλλον σας. Αν αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν, αλλά και να είστε αφελείς στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Θα σας απασχολήσει ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Αν η τακτική σας δεν ήταν πολύ συνετή, θα βρεθείτε προ απροόπτου τώρα. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Τώρα με την ευκαιρία της Πανσελήνου, θα κάνετε συνειδητοποιήσεις αναζητώντας πλέον, υγιείς βάσεις. Θα προέχει η διασφάλισή σας. Αποφύγετε συνεργασίες αυτό το διάστημα, ή προσέχετε πολύ τις υποσχέσεις που δίνετε στον συνεργάτη σας. Μπορεί να μην κάνετε σαφείς τους όρους και να φανείτε αφερέγγυοι ή εκείνος να είναι ανακόλουθος. Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον για τα εισοδήματά σας, αλλά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Μην περιμένετε να αποδώσουν σύντομα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;