Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: «Μπλε» Πανσέληνος στον Ζυγό, 31 Μαρτίου!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει καινούρια εβδομάδα στα 12 ζώδια!

Ζυγός

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, κυρίως τις ψυχολογικές μεταπτώσεις , από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση, κρίνοντας βιαστικά τις συγκινήσεις. Μία ευαισθησία μπορεί να σωματοποιηθεί επιφέροντας πονοκεφάλους και εκνευρισμό. Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις. Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει το ταξίδι της ζωής και η φλόγα της δημιουργίας, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεται το μέτρο και αλλαγή διάθεσης. Η περίοδος είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.

Σκορπιός

Αυτή την εποχή αναδεικνύονται κρυφές σας ανησυχίες και αυτό σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση. Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να βάλετε στο παρασκήνιο, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών αυτών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολα να καλύπτετε πλέον. Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία. Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό έχει θετικά και μπορείτε να κερδίσετε στο περιβάλλον. Η Σελήνη προσφέρει νοσταλγικές μνήμες και ρομαντικές ιστορίες αγάπης, με κάποια όμως υπερβολή και πιθανή πλάνη.

Τοξότης

Θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια του μέλλοντος. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας. Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Όσοι δεν μείνουν κοντά σας τώρα, δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Εκείνο που θέλει προσοχή σε ένα βαθμό, είναι οι οικογενειακές σχέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Μην επιλύσετε όμως διαφορές μεταξύ σας, αυτές τις μέρες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;