Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο - Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του έτους
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και πρέπει να δεις τι σε περιμένει!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

Η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος της ταλαιπωρίας σε ένα σοβαρό στόχο, κυρίως αν έχει συλλογική και ομαδική χροιά. Κατά συνέπεια, εκεί αφήνετε το στίγμα σας, αλλά και αναγνωρίζετε ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτετε. Οι μέρες αυτές θα δείξουν αν το έργο σας έχει προοπτική εξέλιξης, αν έχει δυνατότητα προόδου και επίσης, αν είστε σε θέση να πετύχετε τον στόχο. Επομένως θα γίνουν επιλογές και αν κρίνετε πως δεν θα φθάσετε σε αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατεύθυνση

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος θα είναι επίσης για τους φίλους και όσα άτομα έχετε κατά νου να διατηρήσετε ως κοινωνική γνωριμία. Έχει κριθεί αν σας ενδιαφέρουν ή όχι, αν μπορούν να συμπορεύονται με τις ιδέες και το έργο σας, οπότε, κάποιοι που πλέον έχουν χαράξει διαφορετικό δρόμο, θα είναι άνθρωποι που θα πάψουν να σας συναντούν ή δεν θα έχετε πλέον επιθυμία και χρόνο να αφιερώνετε σ’ αυτούς. Δεν είναι άσχημο, είναι ίσως απαραίτητο να διατηρούμε επαφή με όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα με μας.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα ερωτικό ενδιαφέρον, περισσότερο έντονο αλλά και με αμφίβολη διάρκεια, θα σας προκαλέσει συγκινησιακά. Αν θέλετε να ανάψει μία νέα σπίθα στη ζωή σας, αποφασίστε να ανταποκριθείτε, αλλά μην επενδύετε σε υποσχέσεις και όνειρα. Φαίνεται πως εισπράττετε χαρά και απόλαυση.

Ταύρος

Η καριέρα σας έχει απασχολήσει πολύ και η έκλειψη μπορεί να αλλάξει ισορροπίες. Το κύρος σας και η θέση σας θα περάσουν σε ένα νέο κεφάλαιο πλέον, είστε άνθρωποι της τόλμης και της προόδου και γνωρίζετε πως κάθε πρόοδος σημαίνει πως είναι συνυφασμένη με νέα δεδομένα.

Στον τομέα της καριέρας, θα λάμψετε αλλά υπάρχει ανταγωνισμός. Θα είστε στο προσκήνιο και οφείλετε να προστατευθείτε. Θωρακιστείτε, ενημερωθείτε για το αντικείμενό σας και κάνετε μία καλή παρουσίαση του έργου σας. Αν σας προτείνουν αλλαγή αντικειμένου ή θέσης, αποφύγετε να πάρετε απόφαση άμεσα. Γοητεύετε όμως με την παρουσία σας και την λάμψη σας.

Κάποιος με ανώτερη θέση, θα σας φανεί ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα κυριαρχικός. Αν είστε σε ανώτερη θέση, αποφύγετε να επιδείξετε δύναμη και κυριαρχία. Θα προκαλέσετε τον θυμό των υπολοίπων.

Καθώς είστε ένα άτομο που δεν περνά απαρατήρητο αυτή την εποχή, θα είστε στόχος ευχάριστων σχολίων και λιγότερο ευχάριστων. Για τον λόγο αυτό, περιφρουρήστε την προσωπική σας ζωή και την εξωτερική σας εικόνα.

Θα έλκονται από εσάς, άνθρωποι που μπορεί να τους γοητεύει το κύρος και η κοινωνική σας παρουσία. Αυτό είναι ωραίο αν έχετε ενασχόληση με θεάματα και δημόσιες σχέσεις.

Δίδυμοι

Θετική σε ένα βαθμό είναι η έκλειψη για το ζώδιό σας, αφού σχηματίζει θετική γωνία. Καθώς είστε δεκτικοί σε ιδέες, επιδιώκετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο της σκέψης και ίσως εκεί να επικεντρωθείτε περισσότερο. Αλλάζετε αντίληψη σε πολλά, κι ανάλογα με τα ατομικά σας ωροσκόπια, άλλοι θα είναι περισσότερο δογματικοί, ενώ άλλοι θα είναι περισσότερο άνετοι και ευέλικτοι, μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης.

Νομικές υποθέσεις στιγματίζουν την ζωή σας και αν έχετε διαφορές και υποχρεώσεις νομικές, πρέπει να τις εξετάσετε εξ αρχής, θέτοντας ίσως νέους όρους στους αντιδίκους σας. Ένα ταξίδι με το εξωτερικό, ή η σχέση με ένα ξένο κράτος, μία ξένη φιλοσοφία, θα είναι σταθμός στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε νέα σχέδια.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα νέο πρόσωπο από μακριά ή με διαφορετική νοοτροπία θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και να αναζητήσετε χαρές και ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στις εξόδους ψυχαγωγίας θα γοητεύετε και θα γοητεύεστε παράλληλα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;