Εξεταστική: Προετοιμάσου από το προηγούμενο βράδυ με αυτά τα τρία βήματα!
Η εξεταστική μπορεί να γίνει πιο εύκολη!

Η εξεταστική είναι ο «εφιάλτης» κάθε φοιτητή γιατί σημαίνει πως τα κεφάλια«μπαίνουν» μέσα και το σκληρό διάβασμα ξεκινάει!

Όλοι τα περνάμε ή τα έχουμε περάσει, άλλοι χαλαρά και άλλοι έχοντας αρκετή αγωνία καθώς το πτυχίο είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να βγούμε πιο γρήγορα στην αγορά εργασίας και επιτέλους θα κάνει τους γονείς να σταματήσουν τη γκρίνια τους!

Η εξεταστική αγχώνει πολλούς φοιτητές, ειδικά μια μέρα πριν και πέφτουν με τα μούτρα μέσα στα βιβλία ελπίζοντας να καταφέρουν να θυμηθούν τα πάντα και να γράψουν όσο το καλύτερο γίνεται .Αλλά υπάρχουν τρία βήματα για εσένα που θες να διαβάσεις μια μέρα πριν και να σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο!

Βήμα 1ο: Προετοίμασε σημειώσεις της τελευταίας στιγμής!

Μπορείς να κάνεις σημειώσεις με λέξεις κλειδιά αλλά και όρους που σε δυσκολεύουν και να διαβάσεις αυτά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να απομνημονεύσεις καλύτερα ότι βλέπεις πως σε προβληματίζει και θα είναι πιο εύκολα να θυμηθείς πράγματα.

Βήμα 2ο: Φτιάξε τη τσάντα σου από το βράδυ

Οργάνωσε καλύτερα τα πράγματα που έχεις να κάνεις πριν φύγεις από το σπίτι. Φτιάξε την τσάντα σου από το βράδυ και εφοδίασε την με τα απαραίτητα. Στυλό, σημειωματάριο, κομπιουτεράκι, και ότι άλλο χρειάζεσαι για την πρώτη μέρα της εξεταστικής στη σχολή. Έτσι θα ξυπνήσεις το πρωί και θα έχεις μια λιγότερη έννοια!

Βήμα 3ο: Κοιμήσου καλά το βράδυ

Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως είναι καλό πριν από τεστ ή διαγωνισμούς , να κοιμόμαστε καλά. Ξεκουράζεται ο εγκέφαλος και μπορούμε όταν ξυπνήσουμε να επεξεργαστούμε καλύτερα όσα έχουμε μάθει! Κάνε ένα γρήγορο πέρασμα τις σημειώσεις σου, κοιμήσου καλά και ξύπνα το πρωί έχοντας τα πάντα σε ετοιμότητα!

Δες και αυτό: Εξεταστική: 10 tips που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς σωστά!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;