Εξεταστική: 10 tips που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς σωστά!
Η εξεταστική μπορεί να γίνει πιο εύκολη αν κάνεις τα σωστά βήματα!

Η εξεταστική ξεκινά σε  λίγο καιρό και πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνει για να είσαι προετοιμασμένος/η να την αντιμετωπίσεις!

Πολλοί φοιτητές, ειδικά αυτοί που έχουν λίγα μαθήματα για να πάρουν πτυχίο, αγχώνονται πάρα πολύ όταν πλησιάζει η εξεταστική, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν όπως πρέπει και χάνουν τα μαθήματα! Πόσες φορές έχει ξεκινήσει να διαβάζεις για την εξεταστική που έρχεται αλλά δεν κατάφερες να βγάλεις το αποτέλεσμα που ήθελες;

Εσύ όμως θα ακολουθήσεις τα παρακάτω tips και θα δεις πως όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ!

Αυτά είναι λοιπόν τα tips : 

1.Δώσε στον εαυτό σου αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί για την εξεταστική. Μην ξεκινήσεις να διαβάζεις δυο μέρες πριν γιατί ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

2. Κάνε το γραφείο σου πιο λειτουργικό και γενικά καθάρισε τον χώρο που διαβάζεις. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, όταν ο χώρος μας είναι καθαρός και λειτουργικός μπορούμε να δουλέψουμε και να συγκεντρωθούμε καλύτερα.

3.Χρησιμοποίησε διαγράμματα και πινακάκια για να μαζέψεις τις πιο σημαντικές πληροφορίες και με λέξεις κλειδιά θα μπορείς να κάνεις καλύτερο focus.

4.Μελέτησε τεστ από παλαιότερες εξεταστικές. Υπάρχουν πολλά βοηθήματα από παλιές εξεταστικέ ςπου θα δώσουν την κατάλληλη κατεύθυνση και θα δεις πως είναι η μορφή τους.

5.Διοργάνωσε study groups με φίλους και μελετήστε όλοι μαζί!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1