Η Αγγελική Δαλιάνη σπάει τη σιωπή της σχετικά με το περιστατικό Παπαγιάννη - Παυλίδου! (photo)
Προσπάθησε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της!

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της μήνυσης που κατέθεσε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου εναντίον του συμπρωταγωνιστή της Μάνου Παπαγιάννη για εξύβριση και ξυλοδαρμό.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει οργή στον περισσότερο κόσμο, ο οποίος ξεσπά εναντίον του ηθοποιού και καταδικάζει την πράξη του.

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ο Χρήστος Φερεντίνος ξεσπά για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του! (photo)

Ωστόσο, ο Μάνος Παπαγιάννης παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή του συμβάντος και απαντά επίσης με μήνυση κατά της Σοφίας Παύλιδου.

Προς υποστήριξή του συζύγου της, η Αγγελική Δαλιάνη, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας:

«Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές. Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται. Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση; Επίσης, όλοι όσοι βρίζουν τα τομάρια της κοινωνίας που τους πλήγωσαν, ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους; δεν πλήγωσαν ποτέ κανέναν; ήταν ντόμπροι και ξεκάθαροι με όλους; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Και τέλος, επικοινωνόντας με άτομα που κλαίγονταν, ακούγοντας ιδιαιτέρως τον πόνο τους, ένα πράγμα κατάφεραν: να με πείσουν ότι το »τομάρι» δεν ήταν και τόσο τομάρι και άλλος ήταν περισσότερο ο προβληματικός της ιστορίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;